Λάρισα

Επίσκεψη προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας στον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας

Η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κα Σοφία Ζαχαρή, επισκέφθηκε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας κ.Αστέριο Μαντζιώκα, συνοδευόμενη από την Γραμματέα και Τομεάρχη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας κ.Γιώτα Μπουρνάκα, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, όπου είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση στην οποία παρουσιάστηκε το πλήρες πλαίσιο δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή μας με τα περιστατικά έμφυλης βίας και εν γένει της ενδοοικογενειακής βίας.

Κατέστη σαφές πως υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία στο φλέγον ζήτημα το οποίο αφορά   όχι πράξεις μόνο ποινικά κολάσιμες, αλλά και ηθικά κατακριτέες.              Η πρόεδρος ανέπτυξε ακροθιγώς τις θέσεις της παράταξης για την καταπολέμηση της βίας κατά των Γυναικών και δήλωσε την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική Αστυνομία στην προσπάθεια αντιμετώπισης του αποκρουστικού φαινομένου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Καραϊσκος Βασίλειος και ο Αστυνόμος Β’ Στάϊκος Κωνσταντίνος Προϊστάμενος Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της ΓΕ.Π.Α.Δ Θεσσαλίας.

Previous ArticleNext Article