Λάρισα

Επίσκεψη Καπετάνου στην Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας

«Να συμβάλλουμε στην αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της βιομηχανίας μας».

Την βιομηχανική περιοχή της Λάρισας επισκέφτηκε ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Καπετάνος όπου είχε μια σειρά συναντήσεων με επιχειρηματίες που εδράζουν τις επιχειρήσεις τους εκεί.

Στην δίωρη συνάντηση τους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λαρισινή βιομηχανία και πως το κράτος μπορεί να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες αυτές. Μετά την συνάντηση ο Λαρισαίος βουλευτής δήλωσε:

«Είχα μια εξαιρετική συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας όπου παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Γκάγκος (Hellas Stones), ο Γενικός Γραμματέας κ. Αλκιβιάδης Ζιάκας (ΛΑ.Β.Υ.Σ Α.Β.Ε.Ε), ο Ταμίας κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος (ΑΒΓΟ ΑΒΕΕ) και το μέλος κ. Αλέξανδρός Ζιάκας (ΑΛ.ΖΙΑΚΑΣ – ΕΛ.ΖΙΑΚΑ).

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης συζητήσαμε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη των εγκατεστημένων επιχειρήσεων να επιλύσουν άμεσα το ενεργειακό ζήτημα που απειλεί την βιωσιμότητα τους.

Αποτελεί βασικό μου μέλημα η αναβάθμιση της Βιομηχανικής Περιοχής της Λάρισας και θα παλέψουμε να κάνουμε πράξη την βελτίωση της καθημερινότητας των 1800 ανθρώπων που εργάζονται εκεί».

 

Previous ArticleNext Article