Λάρισα

Επιμελητήριο Λάρισας: Ενημέρωση για την εγκεκριμένη είσοδο οχημάτων στην πεζοδρομημένη περιοχή

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Σας ενημερώνουμε ότι για την είσοδο των οχημάτων των μελών συλλόγου / φορέα σας που ανήκουν στις κατηγορίες ‘’ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (κύκλου οικοδομικών εργασιών) & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (Μετακομίσεις οικοσκευών, τροφοδοσίας καυσίμου κλπ) στην περιοχή ελεγχόμενης πρόσβασης (σύστημα βυθιζόμενων μπαρών) , βάση της κανονιστικής , θα πρέπει να υποβάλλουν αίτημα εγγραφής τους στο σύστημα μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να τα αποστείλουν στην διεύθυνση barespoites@larissadimos.gr .

Μετά την έγκρισή τους εγγράφονται σε μητρώο του συστήματος και κατόπιν κάθε φορά που θέλουν προσωρινή πρόσβαση για εργασία υποβάλλουν εκ νέου αίτημα με email.

Στο email θα πρέπει να αναφέρονται στα εξής στοιχεία:

 

  • Συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα εισόδου του οχήματος για εναπόθεση / απομάκρυνση υλικών
  • Επαγγελματικός προορισμός
  • Συγκεκριμένο σημείο εισόδου – εξόδου

 

Και να επισυνάπτονται τα εξής δικαιολογητικά:

  • Αποδεικτικό επαγγελματικής λειτουργίας επιχείρησης
  • Άδεια κυκλοφορία του οχήματος

Σε περίπτωση προγραμματισμένων εργασιών ενός επαγγελματικού συνεργείου για περισσότερες από μία ημέρες δύναται η έκδοση άδειας πολλαπλής εισόδου – εξόδου , για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες που θα δηλωθούν.

Η διάρκεια παραμονής του οχήματος εντός της περιοχής ελεγχόμενης στάθμευσης καθορίζεται στα 60’ λεπτά μόνο για εναπόθεση ή απομάκρυνση υλικών, μέσων και εργαλείων επαγγέλματος.

Εφόσον έχει χορηγηθεί ειδική άδεια διέλευσης προβλέπεται η είσοδος του οχήματος εντός ωραρίου 6:30 πμ έως 15:00 μμ.

 

Κάθε ζημία που θα προκληθεί στο δημόσιο χώρο κατά τη διέλευση και παραμονή του οχήματος θα αποζημιώνεται από τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

 

Υπάρχει η δυνατότητα προκαθορισμένου ραντεβού , με αντιπροσώπους του συλλόγου / φορέα , ώστε να πραγματοποιηθεί μία επίδειξη σωστής πρόσβασης των οχημάτων στις βυθιζόμενες μπάρες.

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας: κα Αναστασία Συνάπαλουτηλ. 2413500277

Previous ArticleNext Article