Αθλητισμός

Επίλογος με νίκη για τον ΠΟΕ (ΦΩΤΟ)!

Ο ΠΟΕ επικράτησε εντός έδρας με 2 – 0 του πολύ καλού Κισσάβου Συκουρίου που αγωνίστηκε για το όλο το παιχνίδι σκορ με δέκα παίκτες, στη τελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Συκουρίου, η οποία στάθηκε άτυχη, καθώς αναγκάστηκε να αγωνιστεί σχεδόν σε όλο το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Δημήτρης Πλιάγκας αντίκρυσε τη κόκκινη του διαιτητή μόλις στο 10ο λεπτό. Αυτό το συμβάν μπορεί να έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στον ΠΟΕ, ο οποίος όμως δε μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί, με το πρώτο μέρος να τελειώνει χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και μέσα σε πέντε λεπτά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και παράλληλα να κλειδώσουν και τη νίκη. Η αρχή έγινε στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κριεζής βρήκε τον χώρο και τον χρόνο και με όμορφο τελείωμα έκανε το 1 – 0.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα κατάφεραν να αποκτήσουν και προβάδισμα ασφαλείας μόλις πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Παλάσιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Για να έρθει στο 83ο λεπτό του αγώνα ο Ρολντάν, με ωραία ενέργεια να διαμορφώσει το τελικό 3 – 0 για την ομάδα της Ελασσόνας.

Τα Γκολ
1 – 0 52′- Κριεζής.
2 – 0 57′ Παλάσιος (π).
3 – 0 83′ Ρολντάν.

Η Σύνθεση
ΠΟΕ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Γούπος, Κορτσάρι, Τσιπλικιάρης, Γκανάτσιος, Κωνσταντινίδης, Παλάσιος, Καραμούλας (60′ Ρολντάν), Κουκούλης (60′ Γκαμπέτας), Κριεζής (65′ Περτζιόνι), Λαγός (65′ Μπούσιας), Ιγγλέζος (65′ Τσιόγκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Μπλιώνας, Σάρρος

arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article