Λάρισα

Επιχειρούν παντού τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον καθαρισμό ποταμών, την ενίσχυση αναχωμάτων και την αποκατάσταση δικτύου

Σε δεκάδες σημεία συνεχίζουν να επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον καθαρισμό ποταμών, την ενίσχυση αναχωμάτων αλλά και την αποκατάσταση της προσβασιμότητας στο επαρχιακό δίκτυο.

Αναλυτικότερα οι παρεμβάσεις των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας:

-Στην ΠΕ Μαγνησίας, όπου τα συνεργεία της Περιφέρειας επιχειρούν με πάνω από 90 μηχανήματα και φορτηγά, γίνεται αποκατάσταση οδικού δικτύου στις παρακάτω περιοχές: ΓΕΦΥΡΑ ΚΙΣΣΟΥ, ΜΑΚΡΥΡΡΑΧΗ, ΧΑΝΙΑ-ΔΡΑΚΕΙΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΑΓΙΟΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ, ΑΓΡΙΑ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, ΤΡΙΚΕΡΙ. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται και καθαρισμός ρεμάτων στις περιοχές: ΜΗΛΙΝΑ, ΚΑΛΑΜΟΣ, ΚΡΑΥΣΙΔΩΝΑΣ, ΑΝΑΥΡΟΣ, ΒΡΥΧΩΝΑΣ, ΑΛΙΓΑΡΟΡΕΜΑ, ΞΗΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ, ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ, ΚΟΥΚΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ (ΛΑΧΑΝΟΡΕΜΑ), ΚΑΤΗΧΩΡΙ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΞΗΡΙΑΣ ΑΛΜΥΡΟΥ.

-Στην ΠΕ Λάρισας: Ενίσχυση αναχωμάτων στις περιοχές Υπέρεια Φαρσάλων, Λοφίσκος, Κουτσόχερο, περιοχή Αγίας Μαρίνας Λάρισα (πλησίον Πηνειού ποταμού) και αποκατάσταση οδικού δικτύου στο δρόμο Φάρσαλα- Λάρισα, στο ύψος του Βασιλί.

-Στην ΠΕ Τρικάλων τα μηχανήματα επιχειρούν στον Ληθαίο ποταμό, στο υδατόρεμα Πορταΐτη, στον Παλαιοκαρύτη και στην διασταύρωση Κλεινού, προκειμένου να τοποθετηθεί γέφυρα belley.

Previous ArticleNext Article