Αθλητισμός

Επέστρεψε στις νίκες ο Τύρναβος, ισοπαλίες σε Δασοχώρι και Νεάπολη…

Επιστροφή στις νίκες για τον Τύρναβο μιας και ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο της αξιόμαχης Δόξας Βαλανίδας με 2-1 και παραμένει σε θέση οδηγού στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 11΄ο Μπάκος έκανε το 1-0 ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πατρίκου έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει μπαίνοντας ξανά στο ματς με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νίκου Παλάντζα στο 66΄αλλά το 2-1 έμεινε ως το τέλος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γ. Φτεργιώτης): Βλιώρας, Παπαγεωργίου, Φούντας, Καρράς, Λάζος, Μπάκος (78′ Χαδούλης), Μπαλκούρας, Πατρίκου, Κοτρούτσος (62′ Γαλάρας), Τσατσελάρι (89′ Χότζα), Τσέζμα (62′ Ραψανιώτης).

ΒΑΛΑΝΙΔΑ (Β. Μάνος): Μελετιάδης, Ραπτόπουλος (55′ Ντούφας), Τέλλιος, Μουταφίδης, Καρβέλης, Τσιαμούρας (55′ Καραγιάννης), Κουρδής, Θώμος (55′ Ρακιντζόγλου), Παλάντζας Π. (82′ Στατήρης), Παλάντζας Ν., Δεμερτζής (55′ Μηλίτσης).

ΔΑΣΟΧΩΡΙ 3

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 3

Γκολ και θέαμα πρόφεραν στο Δασοχώρι η ομώνυμη ομάδα και ο Λαρισαϊκός όπου και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3.

Παιχνίδι που πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις με εναλλαγές στο σκορ και το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο μέχρι το τέλος.

Ο Βασίλης Τανάγιας έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους στο 23΄για το 1-0 αλλά οι «πράσινοι» έφεραν τούμπα το ματς 1-2 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Γεωργούλας (41΄) και Κουρούκας (51΄).

Ο Ατρόμητος δεν πτοήθηκε και στο διάστημα (64-66΄) πέτυχε τη δική του ανατροπή με δράστες τους Παπανικολάου και Γκιολένα κάνοντας το 3-2.

Στο 77΄ο Κουρούκας διαμόρφωσε το τελικό 3-3, με τους Νεοσμυρνιώτες να κατακτάνε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα ενώ οι γηπεδούχοι έβαλαν τον πρώτο πόντο στο σακούλι τους αν και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Τανάγια Β..

ΔΑΣΟΧΩΡΙ (Ν. Χατζημπύρος): Ταλλιός, Παππάς, Βάνης (80′ Δήμου), Καραγιώργος, Τσανκάνης (70′ Φραγκογούλας), Πολύζος (30′ λ.τ. Γκιολένα), Αθανασόπουλος, Σακελλαρίου (80′ Ξεσφίγγης), Κοταρέλας, Τανάγιας Β., Παπανικολάου.

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Γ. Μπάγκας): Γεωργούλας Θωμ., Παράφορος, Σελήνης, Μπουμπουνάρας, Μανωλόπουλος, Γεωργούλας Θοδ., Κωνσταντάς (70′ Μικερτζής), Βάσσος (77′ Γκουντάρας), Σπανός, Γούπος, Κουρούκας.

 

ΝΕΑΠΟΛΗ 2

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2

Το γκολ του Γελαδάρη στις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν αυτό που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Προμηθέα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νεάπολη.

Η λαρισινή μονομαχία παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον, με τον Νίκο Ζαφειράκη να σκοράρει στο 12΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά και τον Χρήστο Ζαφειράκη να βρίσκει δίχτυα στο 48΄, αλλά οι του Προμηθέα βρίσκονται σε ανοδική πορεία, είχαν ισάριθμες απαντήσεις με τους Σεϊζη (22΄) και Γελαδάρη (92΄).

ΝΕΑΠΟΛΗ (Α. Μπουχλαριώτης): Μέκρας, Κόλα, Παλάσκας (89′ Τσιγκουρίδης), Ζαφειράκης Ν., Μπαλαούρας, Μπουχλαριώτης, Μπόλος (65′ Γκαγκάνος), Μπάρδας, Μανώλης (75′ Κοτανίδης), Ζαφειράκης Χρ., Γκερντέσι (46′ Γουσόπουλος).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Β. Στεφανής): Γκόβαρης, Κώστας, Γελαδάρης, Χατζησαββίδης, Καρβουνάρης, Γκέκας, Φάκας (58′ Καπετανόπουλος), Σεΐζης, Τσιπλικιάρης, Δολμές, Κατσικάρης (58′ Χρυσαφόπουλος).

Πηγή: larisagoal

Previous ArticleNext Article