Αθλητισμός

Επέστρεψε στις νίκες ο Οικονόμος, 2-1 στο Μελισσοχώρι

Ύστερα από ένα παιχνίδι που χάρισε έντονες συγκινήσεις στους θεατές του, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έφυγε νικητής με 2-1 από το Μελισσοχώρι και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο διαδοχικές ήττες εντός έδρας.Χαρακτηριστικό στοιχείο της αναμέτρησης ήταν και ο “βαρύς” αγωνιστικός χώρος που οδήγησε σε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, χωρίς – απαραίτητα – να είναι αυτή η πρόθεση των αντιπάλων.
Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και στο 6′ απείλησαν με τον Ντούφα, το σουτ του οποίου απέκρουσε σε πρώτο χρόνο ο Κουκούτσης, ενώ στην επαναφορά ο Κίτσιος αμαρκάριστος “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι.Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” στο 8′ με διαγώνιο σουτ του Καζάκου που έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 14′ ο Κουκούτσης βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Δραχαλίβα.Στο 19′ από σέντρα του Ντούφα, ο Κίτσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 26′ ο Νούσιας απέκρουσε σε κόρνερ νέο σουτ του Καζάκου από αριστερά.
Στο 35′ σε μία φάση διαρκείας και αφού ο Κουκούτσης αρχικά εξουδετέρωσε τις προσπάθειες των Κίτσιου και Ντούφα, οι Τσαριτσανιώτες πανηγύρισαν το 0-1 που επιτεύχθηκε με θεαματικό γυριστό σουτ του Καρβούνη.
Στο δεύτερο μέρος οι Μελισσοχωρίτες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 48′ πλησίασαν στο γκολ με τον Καραμάνο που όμως είδε τον Νούσια να πέφτει στα πόδια του και να μπλοκάρει την μπάλλα, ενώ στο 55′ ο ίδιος απέκρουσε σε κόρνερ ένα ακόμη επικίνδυνο σουτ του Καζάκου από αριστερά.Τελικά, στο 66′ ο Νικόλι αποδείχθηκε “χρυσή” αλλαγή, καθώς με διαγώνιο σουτ από δεξιά ισοφάρισε, ενώ στο 71′ οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή με τον Σδράλη που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Νούσια.
Στο 77′ ακυρώθηκε γκολ του Αλεξόπουλου ως οφσάιντ από τον α’ βοηθό, ενώ στο 79′ οι του Μελισσοχωρίου διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας τον καταλογισμό πέναλτυ σε πρόσκρουση της μπάλλας σε χέρι αμυνομένου, κάτι που δεν αποδέχθηκε ο διαιτητής.Στο 82′ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ την στιγμή που σκόραρε ο Ντούφας, γεγονός που προκάλεσε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν λανθασμένη την υπόδειξη, ενώ στο 84′ το συρτό σουτ του Λαγιόκαπα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89′ με την ψύχραιμη εκτέλεση του Καρβούνη από τα 11 μέτρα (η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε όταν ο Σδράλης απέκρουσε με το προτεταμένο χέρι την κεφαλιά του Αλεξόπουλου, λίγο πριν περάσει την γραμμή τέρματος), ενώ ακολούθως αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός παίκτης του Αστέρα Αγγελακόπουλος που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον διαιτητή.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Γιάννης Ντελέζος (βοηθοί οι Απόστολος Καρακώστας – Δημήτρης Μίχος), με τις δύο ομάδες να εκφράζουν παράπονα για κάποιες από τις αποφάσεις τους.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Θωμάς Αλεξούδης): Κουκούτσης, Βογιατζής, Αθ.Σδράλης, Κολοβός, Παραφέστας, Μουμίν, Βασιλειάδης, Περδίκης, Καραμάνος, Καφαντάρης (61′ Νικόλι), Καζάκος.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Λυκοκώστας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης, Μπουμπουνάρας, Καραμπίνας, Αλεξόπουλος, Μιφτάρι (65′ Δ.Μουλτσιάς), Ντούφας, Πούτας, Κίτσιος (75′ Λαγιόκαπας), Καρβούνης, Στ.Δραχαλίβας (90’+4′ Δριστέλας).
Previous ArticleNext Article