Αθλητισμός, Ελασσόνα

Επανεκλογή του Ζήση Δότα στην Ε.Σ.ΚΑ. Θεσσαλίας

Στο νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ. Θεσσαλίας επανεξελέγη για μια ακόμη φορά ο Ελασσονίτης αθλητικός παράγοντας Ζήσης Δότας.
Οι παράγοντες του μπάσκετ της Θεσσαλίας εκτίμησαν και πάλι την πολύχρονη και ανιδιοτελή προσφορά του και τον κατέταξαν πανηγυρικά στη νέα διοίκηση του Θεσσαλικού μπάσκετ.
Η πολύχρονη αθλητική του διαδρομή και συνεργασία σε Γ.Σ. Λάρισας, Γ.Σ. Ελασσόνας, Ε.Σ.ΚΑ.Θ (από το 1993 έως και σήμερα) καθώς και σε επιτροπές της Ε.Ο.Κ. (Εθνικών ομάδων επί προεδρίας Π. Καπαγέρωφ και Αναπτυξιακού με πρόεδρους τους Ζ. Αλεξάνδρου, Αν. Μιαούλη και Γ. Βασιλακόπουλο) συνέβαλε ώστε ο γνωστός Ελασσονίτης παράγοντας να έχει την εμπειρία και τη βαθιά γνώση για το άθλημα. Φρόντισε με τον τρόπο του στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού μπάσκετ και για τις υποδομές.
Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής Μαθηματικών από τον Παλαμά Καρδίτσας Βάιος Φαλάγγας, είναι από την Κυριακή ο νέος πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και αντικαθιστά τον Λαρισαίο Δημήτρη Ντούγκο, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν επικεφαλής της Ένωσης, με τεράστια προσφορά στο Θεσσαλικό μπάσκετ.
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν το πρωί της περασμένης Κυριακής στο Επιμελητήριο της Λάρισας σε πολύ καλό κλίμα και τα σωματεία ευελπιστούν πως η νέα διοίκηση θα φροντίσει να λυθούν στον βαθμό που γίνεται τα προβλήματα που υφίστανται. Τα αποτελέσματα της διαδικασίας της περασμένης Κυριακής, έχουν ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Βάιος Φαλάγγας (38)
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ Δ.Σ.
Δημήτρης Ντούγκος 28 / Ζήσης Δότας 23 / Αστέριος Ζώης 23 / Ιωάννης Καρακικές 22 / Γεώργιος Χριστούλας 21 / Ευγενία Φραγκούλη 20 / Αθανάσιος Δρυστέλλας 18 / Δημήτριος Καραστάθης 17 / Στέφανος Φαρμάκης 15 / Σπυρίδων Κατσαφούρης 11 / Νικόλαος Τσιλίκης 11 / Γεώργιος Νάκας 10 / Βάϊος Αναστασίου 6 / Απόστολος Κρεμαστάς 5 .
Ανακοίνωση Γ.Σ.Ε.Ε.
Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Ένωση Ελασσόνας(Γ.Σ.Ε.Ε.) εκφράζει την ικανοποίηση του που το μέλος του Συλλόγου Δότας Ζήσης επανεξελέγη για μια ακόμη φορά στο νέο Δ.Σ. της ΕΣΚΑ Θεσσαλίας. Οι παράγοντες τίμησαν την ανιδιοτελή προσφορά του.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ζήσης Δότας εκλέγεται διαδοχικά από το 1993.
Θερμά συγχαρητήρια
και καλή θητεία!
*Κείμενο: Γιάννης Μουκίδης
Previous ArticleNext Article