Ελασσόνα

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Modeco στην Horeca 2022

Η πρώτη εμφάνιση της modeco στην HORECA 2022, τη μεγαλύτερη Έκθεση για τα Ξενοδοχεία & τη Μαζική Εστίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε από 11 έως 14 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, σημειώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Η modeco σε αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με την επώνυμη και διακεκριμένη στον χώρο κατασκευής επίπλων εταιρία Kelebek, παρουσίασε στο εξειδικευμένο της περίπτερο ‘Ολοκληρωμένες Προτάσεις Επίπλωσης με Νέα Προϊόντα’ για κάθε τουριστική μονάδα φιλοξενίας! Η νέα συλλογή επίπλων περιλαμβάνει προϊόντα για επαγγελματικούς χώρους αλλά και το σπίτι, όπως καναπέδες και πολυθρόνες που μετατρέπονται σε κρεβάτια, τραπεζαρίες, τραπεζάκια σαλονιού, έπιπλα tv και άλλα βοηθητικά μικροέπιπλα.       Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά ένα μέρος της Πλήρης Συλλογής Επίπλωσης της εταιρίας που διαθέτει για Ξενοδοχεία, Βίλλες, Διαμερίσματα και Δωμάτια καθώς και τα ‘νέα προϊόντα’ που καλύπτουν ακόμη περισσότερες ανάγκες των χώρων! Έπιπλα κορυφαίας ποιότητας, ιδιαίτερης αισθητικής, που προσφέρουν ευελιξία και λειτουργικότητα. Τα έμπειρα στελέχη της modeco συνομίλησαν με τους υποψήφιους πελάτες για τις ανάγκες των χώρων τους και τους ενημέρωσαν για τα νέα προϊόντα, προσφέροντας την ιδανικότερες λύσεις επίπλωσης!

Η modeco, με 40 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στο έπιπλο, εκτός από την πλήρη συλλογή επίπλωσης για τουριστικές μονάδες φιλοξενίας, επιχειρήσεις, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του Παιδικού & Νεανικού Επίπλου ενώ διαθέτει προτάσεις για όλο το σπίτι, με ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής.

Παράγει έπιπλα κορυφαίου σχεδιασμού, κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα στο εργοστάσιο της modeco. Με το σχεδιαστικό πρόγραμμα 3D απεικόνισης και τη μοναδική εξυπηρέτηση των άριστα εκπαιδευμένων στελεχών της, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση και ιδιώτη.    

    

  • Εργοστάσιο: 3ο χλμ. Ελασσόνας – Δεσκάτης, Ελασσόνα Email: info@modeco.gr Πληροφορίες για Franchise: 24930-25301 – 3
  • Καταστήματα Αθήνας (Αγία Παρασκευή): Λ. Μεσογείων 436, τηλ.: 210-6008292 (Άλιμος): Λ. Αλίμου 67 & Κυθηρίων, τηλ.: 210-9917630
  • Κατάστημα Θεσσαλονίκης: Γ. Παπανδρέου 98 & Ανδριανουπόλεως, Καλαμαριά, τηλ.: 2310-801530 – 1
  • Κατάστημα Λάρισας: Ηρώων Πολυτεχνείου 84, τηλ.: 2410-551121

 

www.modeco.gr

Previous ArticleNext Article