Αθλητισμός

Εντέκατη ισοπαλία του ΠΟΕ στο πρωτάθλημα

Την εντέκατη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας σημείωσε ο ΠΟΕ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις με άγχος και νευρικότητα η ομάδα της Ελασσόνας δεν μπόρεσε για ακόμα ένα παιχνίδι να κρατήσει το αποτέλεσμα, αφού προηγήθηκε στο 52′ με γκολ του Ιγγλέζου. Από εκείνο το σημειο και μετά οι γηπεδούχοι χωρίς ενέργεια και πάθος έδωσαν γήπεδο στον Ολυμπιακό Βόλου που ισοφάρισε στο 66′ το παιχνίδι με αυτογκολ του Κωστούλα μετά απο εκτέλεση κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν χωρίς τον Αναστασίου παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Σάκη Αρσένου καίγεται για βαθμούς με το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης να είναι από τα σημαντικότερα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΠΟ Ελασσόνας (Σάκης Αρσένος): Γκουτζουρέλας, Νταμπώσης (46′ Κούκος), Αγγελούλης, Περγκιόνι, Τσάτσος (80′ Καραμούλας), Γκαμπέτας (46′ Ιγγλέζος), Κυρίτσης Αθ., Κωστούλας, Καραγκούνης, Μουλτσιάς (72′ Μπέλλος), Κακάμης.

Ολυμπιακός Βόλου (Σωτήρης Πετσιμέρης): Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαιώάννου (86′ Ακριβόπουλοσ), Γιαρλέλης (83′ Ντινόπουλος), Μαργαρίτης, Κόλα, Καρατσόλης (46′ Σταμπούλης), Παπαδήμος, Καρβούνης (81′ Κατσαγεωργίου).

Διαιττητική τριπλέτα: Γκουντέλος (Καρδίτσας), Δόδογλου (Φθιωτιδος), Κατσαρός (Ευρυτανίας)

 

Previous ArticleNext Article