Ελασσόνα

Ενορία Αγίου Σπυρίδωνος Ελασσόνας: Επαναληπτική Αιμοδοσία

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ελασσόνας και τον πατήρ Αλέξανδρο Ρουμπιέ, σχετικά με την αιμοδοσία, αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητή μου δεν περνάει μέρα που να μη χυθεί αίμα για τη μία ή την άλλη μορφήκαι είναι πολλές φορές που η ζωή εξαρτάται από λίγες σταγόνες αίμα. Για αυτό επειδή πιστεύουμε ότι η αγάπη για τον συνάνθρωπό μας δεν πέθανε αλλά ζει, η ομάδα αίματος του φιλόπτωχου ταμείου της ενορίας του Αγίου Σπυρίδωνος Ελασσόνας σας καλεί και πάλι σε επαναληπτική αιμοδοσία την Κυριακή 4 του μηνός Οκτωβρίου και ώρα 9:00 μέχρι 1:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου δίπλα από το ναό του Αγίου Σπυρίδωνος.

Λίγο αίμα και την πολλή σου αγάπη χωρίς πόνο και χωρίς κίνδυνο σώσε μία ζωή. Ας φροντίσουμε να αυξηθούν οι αιμοδότες μας φέρνοντας έναν φίλο, ένα συνάδελφο ή ένα δικό μας πρόσωπο.

Τηρούμε όλοι μας τους κανόνες προστασίας κρατώντας τα μέτρα ασφαλείας προπάντων την χρήση μάσκας σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Εμείς το φιλόπτωχο ταμείο, οι γιατροί και νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας θα είμαστε εκεί να σας υποδεχτούμε με αγάπη.

 

Previous ArticleNext Article