Ελασσόνα

Ενισχύεται η συνεργασία του Δήμου Ελασσόνας με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας

Συνάντηση στελεχών για την ενίσχυση της συνεργασίας Δήμου Ελασσόνας και Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Ελασσόνα με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής του Δήμου Ελασσόνας κ. Έλενας Ταζέ και της υπεύθυνης του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας – εργοθεραπεύτριας κ. Βίκης Σφήκα.
Στη συνάντηση συμμετείχε το παιδαγωγικό προσωπικό των παιδικών σταθμών του Δήμου Ελασσόνας και συγκεκριμένα των παιδικών σταθμών Βερδικούσιας, Βλαχογιαννίου, Ελασσόνας Α’, Ελασσόνας Β’, Κρανέας και Λιβαδίου.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του προσωπικού των βρεφονηπιακών σταθμών για τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Ψυχικής Υγείας και πως αυτή η συνεργασία μπορεί να γίνει ο σύνδεσμος των δομών και των υπηρεσιών, ώστε να αξιολογούνται τα θέματα που αντιμετωπίζουν παιδιά και οικογένειες, που χρήζουν στήριξης και βοήθειας.
Και από τις δύο πλευρές διαπιστώθηκε η ανάγκη της διαρκούς συνεργασίας και της υλοποίησης δράσεων για την ενημέρωση των γονέων σε θέματα ανάπτυξης καθώς και την πρώιμη ανίχνευση δυσκολιών στα παιδιά.
Previous ArticleNext Article