Ελασσόνα

Νίκος Γάτσας: Προτεραιότητα για μας η ασφάλεια και η υγεία των μελών της μαθητικής κοινότητας

Με ανάρτησή του στα social media ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώστηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες στο Δημοτικό Σχολείο Τσαριτσάνης, σημειώνει τα εξής:
Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι ο Δήμος Ελασσόνας παρακολουθεί από την πρώτη ημέρα συστηματικά την υγειονομική κατάσταση στην περιοχή.
Τα 3 κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώστηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες στο Δημοτικό Σχολείο Τσαριτσάνης συνδέονται αποκλειστικά με μία τάξη του σχολείου και η διά ζώσης λειτουργία του τμήματος έχει ανασταλεί με απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας.
Ενημερώθηκα πριν από λίγο ότι το κοινοτικό συμβούλιο και οι τοπικοί σύλλογοι απηύθυναν κάλεσμα για συνέλευση των γονέων και φορέων στον προαύλιο χώρο του σχολείου αύριο το μεσημέρι. Μετέφερα στους διοργανωτές την πρότασή μου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να οργανώσουμε κλειστή σύσκεψη φορέων, προκειμένου να εξετάσουμε την πιθανότητα εξάπλωσης του ιού στην κοινότητα και να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης.
Καλώ τους διοργανωτές να επανεξετάσουν την απόφαση αυτή, να αναβάλουν την προγραμματισθείσα συνέλευση και να συμμετάσχουν σε έκτακτη σύσκεψη αύριο στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου ως εκπρόσωποι των φορέων.
Αποτελεί προτεραιότητα για μας η ασφάλεια και η υγεία των μελών της μαθητικής κοινότητας.
Με ψυχραιμία και ευθύνη, αξιολογούμε την κατάσταση καθημερινά και λαμβάνουμε όλα τα πρόσφορα μέτρα.
Previous ArticleNext Article