Αθλητισμός

Ένα πάγιο αίτημα του αθλητικού κόσμου της Ελασσόνας έγινε πραγματικότητα

Οι εργασίες του γηπέδου της Ελασσόνας ολοκληρώθηκαν και από εδώ και πέρα, η ομάδα μας θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σ έναν αγωνιστικό χώρο υψηλού επιπέδου αλλά και οι φίλοι της ομάδας, θα μπορούν να παρακολουθούν, με μεγαλύτερη άνεση, λόγω του σκέπαστρου, τις νέες επιτυχίες της ομάδας μας.

Για τη διοίκηση του ΠΟΕ και τον πρόεδρο της ομάδας Άλκη Χατζηβασίλη είναι μια σημαντική και συγκινητική στιγμή καθώς η ιστορία της ομάδας μας είναι συνυφασμένη με το γήπεδο.

Το γήπεδο της Ελασσόνας έχει γνωρίσει σημαντικές επιτυχίες στο παρελθόν και δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας, το ανακαινισμένο γήπεδο της Ελασσόνας να γνωρίσει ακόμα περισσότερες στο μέλλον.

Είμαστε σίγουροι ότι το ανακαινισμένο γήπεδο, θα δώσει ώθηση στις προσπάθειες των αθλητών της περιοχής αλλά και κίνητρο για τους νεαρούς αθλητές να αγωνιστούν σε αυτό.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για την ευαισθησία που δείχνει, υλοποιώντας έργα για τον αθλητισμό και τη νέα  γενιά στην περιφέρεια μας, όπως και αυτό της ανακαίνισης του γηπέδου Ελασσόνας.

Τον αντιπεριφερειάρχη κ. Στέλιο Δημότσιο, που μετά τις διεθνείς διακρίσεις και την καταξίωση του στον χώρο του παγκόσμιου στίβου ως αθλητής, διακρίνεται πλέον με επιτυχία μελετώντας και υλοποιώντας έργα της περιφέρειας Θεσσαλίας που αλλάζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Ελασσόνας και τον Δήμαρχο μας κ. Νίκο Γάτσα ο ποιος μεγαλώνοντας σε ένα αθλητικό σπίτι, σε αυτό του αείμνηστου αθλητικού παράγοντα του Π.Ο.Ε μας, Γιώργου Γάτσα, έχει πιάσει τον σφυγμό του φίλαθλου κόσμου του Δήμου μας, βάζοντας σε προτεραιότητα την νέα γενιά, υλοποιώντας και παραδίδοντας σε όλους του συνδημότες μας έργα ουσίας.

Τον παλιό ποδοσφαιριστή της Ελασσόνας και νυν αντιδήμαρχο τεχνικών έργων του Δήμου  Ελασσόνας κ. Γιάννη Δραγατσίκη που ήταν η ψυχή αυτού του έργου, μιας και καθημερινά ήταν εκεί παρών, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άρτια ολοκλήρωση  του.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ, στη συμπολίτισσά μας, οπαδό της ομάδας μας και βουλευτή του Νόμου  Λάρισας κ. Στέλλα Μπίζιου, για την καίρια παρέμβασή της στη ΓΓΑ, ώστε να εγκριθούν ταχύτατα οι μελέτες του έργου, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για την ολοκλήρωση του.

Το ανακαινισμένο γήπεδο αποτελεί ένα κόσμημα για το Ελασσονίτικο ποδόσφαιρο και οφείλουμε να το προσέχουμε και να το φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Καλούμε όλο τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου, το Σάββατο 15/10, γιατί μετά τα εγκαίνια θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα της ΑΕΛ, που θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της προετοιμασίας της ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης Κυπέλλου Ελλάδος με τον Λεβαδειακό.

Previous ArticleNext Article