Αθλητισμός

“Έμεινε” στην “λευκή” ισοπαλία ο Οικονόμος στην Νεάπολη

Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια σε εκτός έδρας αναμέτρηση σημείωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Ηρακλή Λάρισας, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Νεάπολης.Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, οι “πράσινοι” υποχώρησαν στην δεύτερη θέση της κατάταξης, όπου υπάρχει πλέον τριπλή ισοβαθμία.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες μετά από μία τριετία και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο 2020, οπότε συνυπήρχαν στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.
Μπορεί στον αγώνα να μην επιτεύχθηκε γκολ από τις δύο πλευρές αλλά γενικά ο ρυθμός του ικανοποίησε όσους επέλεξαν να τον παρακολουθήσουν, έστω και αν το μόνο που θα συγκρατήσουν στην μνήμη τους είναι κάποιες χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Αμιγής τριάδα της Super League-2 διηύθυνε τον αγώνα, αποτελούμενη από την Ανδρομάχη Τσιοφλίκη και τους βοηθούς Βασίλη Μάνο – Γρηγόρη Δεδικούση.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μαξακούλη, Αναγνώστου, Δραγατσίκης, Παϊτέρης, Πατσιαντζής (51′ Ράμα), Παπαστόγιας, Γαργάλας, Ζιώγας, Καμέας (56′ Βέλας), Ζαχαρούλης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας (76′ Ηλ.Γκαντούνας), Αυλογιάρης, Γκόλτσιος (59′ Δριστέλας), Αθανασούλης, Τσούτσας (76′ Nτούφας), Κατσιαντώνης, Σεμερτζίδης, Ματούλας, Στ.Δραχαλίβας (59′ Γκαραλιάκος).
Previous ArticleNext Article