Ελασσόνα

Ελασσόνα: Οι νέοι διευθυντές που τοποθετούνται σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Με απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Νικόλαου Ζέρβα, οι κατωτέρω εκπαιδευτικοί τοποθετούνται σε θέσεις σε Διευθυντών/ντριών στις Σχολικές Μονάδες και τα Εργαστηριακά Κέντρα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Η θητεία των Διευθυντών /ντριών των Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων είναι τετραετής και λήγει στις 31 Ιουλίου 2027.

Οι τοποθετούμενοι /ες Διευθυντές/ντριες υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου μετά από τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022 – 2023, σύμφωνα με τις διατάξεις του εδαφ.4 της παρ.1 του άρθρου 42 του ν. 4823/(Α’ 136), όπως συμπληρώθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 100 του ν. 5043/23(Α’91) και εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά από τη λήξη της θητείας τους, μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας των νέων στελεχών, σύμφωνα με τις διατάξεις του εδαφ. 3 της παρ.1 του άρθρου 42 του ν. 4823/2021 (Α ́136), όπως συμπληρώθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 100 του ν. 5043/23(Α ’91).

Στελέχη της Εκπαίδευσης που τοποθετούνται σε θέση Διευθυντή/ντριας σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων θεωρείται ότι έχουν αυτοδικαίως παραιτηθεί από κάθε άλλη θέση στελέχους της Εκπαίδευσης που κατέχουν.

Οι ανωτέρω Διευθυντές /ντριες για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά του λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για του Διευθυντές /ντριες Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.).

Previous ArticleNext Article