Αθλητισμός

Κύπελλο ΕΠΣΛ: Π.Ο. Ελασσόνας – Α.Ο. Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-0

Την ρεβάνς της ήττας του στην Τσαριτσάνη για το πρωτάθλημα πήρε ο ΠΟ Ελασσόνας, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Οικονόμου και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου, όπου θα διεκδικήσει την επανάληψη της περυσινής του επιτυχίας.Από την πλευρά του, ο Οικονόμος εμφανίστηκε κατώτερος του αναμενομένου, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ένας Τσαριτσανιώτης, ο Χάρης Μουλτσιάς που πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του, παίρνοντας και το “αίμα” του πίσω για την απώλεια πέναλτυ στον αγώνα πρωταθλήματος.
Με μία ευκαιρία για τους “πράσινους” ξεκίνησε το παιχνίδι, καθώς στο 4′ σουτ του Δραχαλίβα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ αμέσως “απάντησε” ο Κορτσάρι για τους γηπεδούχους (5′, διαγώνιο σουτ που κατέληξε άουτ).Ακολούθησαν σε διάστημα ενός λεπτού (14′ – 15′) τρεις καλές στιγμές για τους Ελασσονίτες, με σουτ του Κουκούλη (μπλόκαρε ο Νούσιας), διαγώνιο του Ρολντάν (άουτ) και σουτ του Κορτσάρι που απέκρουσε ο Νούσιας με την βοήθεια της δεξιάς συμβολής των δοκών.
Στο 32′ ο Μουλτσιάς “προειδοποίησε” για πρώτη φορά με σουτ που εξουδετέρωσε ο Νούσιας, ενώ δέκα λεπτά αργότερα μετά από ενέργεια του Ρολντάν στα όρια της περιοχής, ο ίδιος με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλλα στο δεξί “Γ” του Νούσια που ήταν αδύνατο να αποτρέψει το 1-0.
Στο 43′ σουτ του Ματούλα μπλόκαρε ο Γούπος, ενώ στο 45′ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την καλύτερη στιγμή τους με σουτ του Σεμερτζίδη από πάσα του Σουγλή μέσα από την περιοχή που απέκρουσε αρχικά ο Γούπος και απομάκρυνε σε κόρνερ ο Κριεζής.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ουσιαστικά με το μακρινό σουτ του Καραγκούνη (54′) που μπλόκαρε ο Νούσιας, ενώ αμέσως μετά τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για τους Τσαριτσανιώτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε διάστημα πέντε λεπτών (50′ – 55′) ο Μιφτάρι (αρχικά για διαμαρτυρία και ακολούθως για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης). Στο 65′ ο Νούσιας απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του Καραμούλα, όπως και μακρινό σουτ του Κωνσταντινίδη (87′), πάνω από τα δοκάρια.
Στο 88′ , όμως, ο νεοεισελθών Ιγγλέζος συνδύασε την επιστροφή του από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στην Ελασσόνα με σουτ στην δεξιά γωνία του Νούσια για το 2-0, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα (90’+5′) ο Μουλτσιάς με εξ επαφής σουτ διεύρυνε το σκορ σε 3-0.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Αδάμος Κουκούλης, με συνεργάτες τους Βασίλη Μάνο – Δημήτρη Μίχο.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Κορτσάρι, Λαγός, Κριεζής, Γκαμπέτας, Καραμούλας (85′ Κωνσταντινίδης), Κουκούλης, Ρολντάν (74′ Ιγγλέζος), Καραγκούνης (70′ Μαλάκος), Μουλτσιάς.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Ντούφας, Γκαντούνας (46′ Γκαραλιάκος), Αυλογιάρης, Κατσιαντώνης, Μιφτάρι, Στ.Δραχαλίβας (46′ Δριστέλας), Σουγλής (46′ Γανός), Σεμερτζίδης (63′ Λαζαρίδης), Ματούλας (72′ Τσούτσας), Μπουμπουνάρας.
Previous ArticleNext Article