Παραπολιτικά

Στην έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού ‘Hotelia’ η Modeco

Με μεγάλη επιτυχία παρά τις αντίξοες συνθήκες, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της modeco στη Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού Hotelia’ στη Θεσσαλονίκη που επέστρεψε δυναμικά και  πραγματοποιήθηκε από τις 12 – 14 Νοεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η modeco παρουσίασε στο εξειδικευμένο της περίπτερο την ‘πλήρη συλλογή επίπλωσης’ που διαθέτει για ξενοδοχεία, βίλλες, διαμερίσματα και δωμάτια. Οι επισκέπτες θαύμασαν από κοντά τις ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ιδιαίτερης αισθητικής ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα έμπειρα στελέχη της modeco για τις εξειδικευμένες ανάγκες επίπλωσης του χώρου τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, απονεμήθηκε στην εταιρία τιμητικό βραβείο για την πολυετή στήριξη και τη συμμετοχή στην Hotelia, το οποίο και παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της modeco, κος Πασχόπουλος Ευάγγελος από τον κο Ποζρικίδη Κυριάκο, Διευθύνων Σύμβουλο της Helexpo και την κα Νικολαΐδου Τόνια, Project Manager της Hotelia.

Η modeco που έχει μία ιστορία και εμπειρία 40 χρόνων ποιότητας στο έπιπλο, εκτός από την πλήρη συλλογή επίπλωσης για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του Παιδικού & Νεανικού Επίπλου και προτάσεις για όλο το σπίτι, με ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής.

Παράγει έπιπλα κορυφαίου σχεδιασμού και λειτουργικότητας, που προβάλλουν την αξία του χώρου σας, κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα στο εργοστάσιο της modeco.

Με το σχεδιαστικό πρόγραμμα 3D απεικόνισης και τη μοναδική εξυπηρέτηση των άριστα εκπαιδευμένων στελεχών της, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση και ιδιώτη.    

 Εργοστάσιο: 3ο χλμ. Ελασσόνας – Δεσκάτης, Ελασσόνα Email: info@modeco.gr Πληροφορίες για Franchise: 24930-25301 – 3

  • Καταστήματα Αθήνας (Αγία Παρασκευή): Λ. Μεσογείων 436, τηλ.: 210-6008292 (Άλιμος): Λ. Αλίμου 67 & Κυθηρίων, τηλ.: 210-9917630
  • Κατάστημα Θεσσαλονίκης: Γ. Παπανδρέου 98 & Ανδριανουπόλεως, Καλαμαριά, τηλ.: 2310-801530 – 1
  • Κατάστημα Λάρισας: Ηρώων Πολυτεχνείου 84, τηλ.: 2410-551121

www.modeco.gr

 

Previous ArticleNext Article