Ελασσόνα

Εκπαιδευτικοί κινδύνευσαν όταν στον δρόμο προς Μελούνα έπεσαν βράχοι στο αυτοκίνητό τους (φωτο)

Ένας δρόμος επικίνδυνος λόγω των κατολισθήσεων και των καταπτώσεων βράχων που γίνονται κατά καιρούς και έχουν προκαλέσει ουκ ολίγα ατυχήματα.

Ένας δρόμος προβληματικός χρόνια τώρα αλλά, που δυστυχώς δεν έχει τύχει της κατάλληλης προσοχής από τους αρμοδίους για να επιληφθούν του σοβαρού αυτού θέματος.

Πρόκειται για την διαδρομή από Λάρισα προς Ελασσόνα, στο ύψος της Μελούνας. Χθες Πέμπτη, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Κων/νος Κούμας», Δημήτρης Παπαποστόλου συνάδελφοί του εκπαιδευτικοί πηγαίνοντας από τη Λάρισα στην εργασία τους, στην περιοχή της Ελασσόνας βρέθηκαν μπροστά σε καταπτώσεις βράχων και κάποιοι από αυτούς έπεσαν στο αυτοκίνητό τους σπάζοντας το παρμπρίζ του οχήματος (φωτο).

Ευτυχώς απέφυγαν τα χειρότερα, όμως το πρόβλημα δεν έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του και ο εν λόγω δρόμος αποτελεί φόβητρο για όσους τον διανύουν σε καθημερινή βάση.

«Καθημερινά χιλιάδες εκπαιδευτικοί μετακινούνται για να πάνε στην εργασίας τους, στα σχολεία!Ευτυχώς για συναδέλφους εκπαιδευτικούς στην περιοχή της Μελούνας προς Ελασσόνα, δεν συνέβη το χειρότερο από καταπτώσεις βράχων», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Παπαποστόλου.

Δείτε τη φωτογραφία:

onlarissa.gr

 

Previous ArticleNext Article