Λάρισα

Έκοψαν την πίτα τους τα μέλη της Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. Λάρισας μέσα σε φιλικό κλίμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Διόνυσος». Ο πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε. Λέτσιος Ιωάννης στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:« η Δ.Α.Κ.Ε. είναι μια συνδικαλιστική παράταξη δεκαετιών που δίνει μάχες στον χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τους εκπαιδευτικούς άλλα ο βασικός στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να επιλύσουμε ζητήματα ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης για τους μαθητές μας». Στη συνέχεια ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Ν. Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου, η πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Τάνια Δόκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κωνσταντίνος Καλαμπάκας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ν. Λάρισας Ηλίας Σουφλιάς, ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της παράταξης “Λάρισα Μπροστά” Αθανάσιος Μαμάκος, Γ.Γ. ΠΕΔ Θεσσαλίας Ρένα Καραλαριώτου, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Αικατερίνη Καραγιώργου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Καρδίτσας Γκόλτσιος Κωνσταντίνος, ο Αν. Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Νικόλαος Ζέρβας, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Πρωτοβάθμιας ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας Αφροδίτη Ξυνοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φώτης Τζατζάκης, Ελένη Ξυνοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης “Κωνσταντίνος Κούμας” Δημήτριος Παπαποστόλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλελέρ Σπύρος Καλέτσιος, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, ο αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας Γιώργος Νάστος, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Λάρισας Τζιατζιάς Μιχάλης, ο προεδρεύων της ΕΛΜΕ Λάρισας Αθανάσιος Φούντας, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δευτεροβάθμιας Λάρισας Νικόλαος Καρκαλής, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Γιώργος Τασιόπουλος, ο κ. Τσιαπάλας Χαράλαμπος στέλεχος της ΝΔ. Διευθυντές σχολείων και πλήθος συναδέλφων. Το φλουρί κέρδισε ο συνάδερφος κ. Βασίλης Καραμπίλιας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΑΚΕ ΠΕ Λάρισας ευχαριστεί θερμότατα όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και φίλους που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

     

 

Previous ArticleNext Article