Ελλάδα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 150.000 πολίτες προσήλθαν στις κάλπες

Πολύ ικανοποιημένος δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Ηλίας Νικολακόπουλος από τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ –

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής εκτίμησε πως η συμμετοχή προσέγγισε ή και υπερέβη τις 150.000 ψηφοφόρους.

Αυτήν τη στιγμή δεν μπορούσε να είναι πιο συγκεκριμένος γιατί σε πολλές περιπτώσεις έγινε χειρόγραφη καταγραφή λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Τα οριστικά αποτελέσματα και για τη συμμετοχή, αλλά και για όσους ψήφισαν Αλέξη Τσίπρα ή λευκό αναμένονται από τις 22:00 μέχρι τις 22:30.

Ο κ. Νικολακόπουλος υποστήριξε πως σχεδόν όλα τα προβλήματα στην ψηφοφορία αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία, έστω με μικρές καθυστερήσεις.

Η ψηφοφορία έληξε στις 21:00, αλλά μπορεί να συνεχιστεί μόνο στα τμήματα που περιμένουν ακόμα ουρές.

«Η συμμετοχή ήταν πολύ καλή, που ήταν και το ουσιαστικό διακύβευμα της διαδικασίας», υπογράμμισε ο κ. Νικολακόπουλος.

Για την Κεντρική Επιτροπή το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί πιθανόν αύριο Δευτέρα νωρίς το απόγευμα λόγω των πολλών υποψηφίων. Αύριο θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα για τις καταστατικές αλλαγές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να κάνει δήλωση για το αποτέλεσμα και τη μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές, περίπου στις 22:00 από τα γραφεία της Κουμουνδούρου.

cnn.gr

Previous ArticleNext Article