Λάρισα

Έκλεψε χρήματα από 58χρονη στον Τύρναβο προσποιούμενος τον ασφαλιστή του άνδρα της και πήγε και ξεχρέωσε τα ηλεκτρικά του σε κατάστημα

Ως ασφαλιστής του συζύγου της συστήθηκε άγνωστος δράστης που κατάφερε να εξαπατήσει μια 58χρονη κάτοικο του Δήμου Τυρνάβου, με τη μέθοδο των ηλεκτρονικών απατών.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 58χρονη στην Αστυνομία, ο άγνωστος δράστης επικοινώνησε πρωινές ώρες μαζί της στο σταθερό τηλέφωνο και της συστήθηκε ως ο ασφαλιστής του αυτοκινήτου του συζύγου της.

Άγνωστο γιατί η 58χρονη πείστηκε και έδωσε στον υποτιθέμενο ασφαλιστή απόρρητους αριθμούς της τραπεζικής της κάρτας. Όταν έγινε αντιληπτή η απάτη ήταν ήδη αργά, αφού ο άγνωστος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», προχώρησε στην ανάληψη χρηματικού ποσού ύψους 500 ευρώ από τον λογαριασμό της 58χρονης, ενώ από τον έλεγχο στις κινήσεις της κάρτας προέκυψε ότι ο «ασφαλιστής» εξόφλησε λογαριασμό του σε αλυσίδα καταστήματος ηλεκτρικών συσκευών, ύψους 1.325,53 ευρώ. Η 58χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του άγνωστου δράστη στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, το οποίο και ερευνά την υπόθεση.

εφημερίδα Ελευθερία

Previous ArticleNext Article