Αθλητισμός

Έκανε το καθήκον του στους Γόννους ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Αγωνιζόμενος με σοβαρότητα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέρασε νικηφόρα από τους Γόννους όπου επιβλήθηκε του τοπικού Ολύμπου με 2-0 και ολοκλήρωσε αήττητος την εκτός έδρας πορεία του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (σε εννέα αγώνες “μέτρησε” έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες).Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι εμφάνισαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, στοιχείο που γεννά αισιοδοξία στους φιλάθλους τους εν όψει της διαδικασίας των play-out.
Οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ στο 26′ με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ του Δημήτρη Ντούφα στο δεξί “Γ” του Μπαρμπαγιάννη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μάντζιαρης προσπάθησε να “απαντήσει” αλλά ο Νούσιας σε ετοιμότητα εξουδετέρωσε το σουτ.Στο 58′ μετά την ενέργεια του Πούτα, ο Γιάννης Βλαχάκης προχώρησε και με συρτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Στο τελευταίο ημίωρο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλεπάλληλες αλλαγές χωρίς, όμως, να υπάρξει και αλλαγή στο σκορ παρά τις όποιες προϋποθέσεις δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν.
Τις απαραίτητες ισορροπίες προσπάθησε να κρατήσει ο διαιτητής Λάμπρος Βλιώρας, ο οποίος στο 70′ θεώρησε ότι δεν συντρέχει παράβαση στο εντός περιοχής μαρκάρισμα επί του Βλαχάκη.Διαμαρτυρίες προκάλεσαν κάποιες υποδείξεις του α’ βοηθού Θωμά Πάλλα, ενώ απαρατήρητος πέρασε ο δεύτερος Δημήτρης Δίχρης.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Γκαμπέτας (63′ Τσιντζιλώνης), Γουγουλιάς (82′ Τζίκας), Θ.Μπούμπουλης, Συγκούνας, Ε.Μπούμπουλης (82′ Β.Ζαϊρές), Γαγάρας, Σερίφης, Κόκρας (65′ Κολτσίδας), Ν.Μάντζιαρης, Γ.Ζαϊρές (82′ Στ.Μάντζιαρης).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Noύσιας, Ντούφας (84′ Γεωργούλης), Γκαντούνας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Πάτσης, Στ.Δραχαλίβας (72′ Πίπιλας), Πούτας, Σεμερτζίδης (72′ Μουλτσιάς), Βλαχάκης (84′ Κωνσταντινίδης), Μπουμπουνάρας (56′ Αθανασούλης).
\
Previous ArticleNext Article