Αθλητισμός

Έκανε τα εύκολα δύσκολα στο Αργυροπούλι

Τα εύκολα δύσκολα έκανε στο Αργυροπούλι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της τοπικής Δόξας, σε ένα παιχνίδι που μέχρι το τέλος κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον των φιλάθλων, με δεδομένο ότι το αποτέλεσμα παρέμενε ρευστό.
Οι “πράσινοι”, αφού απείλησαν τους γηπεδούχους στο 15′ με σουτ του Δριστέλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων και στο 24′ με κεφαλιά του Σταμάτη δίπλα από το αριστερό δοκάρι, στο 27′ πήραν προβάδισμα με σουτ του Τσούτσα εκτός περιοχής.Πριν, όμως, κοπάσουν καλά-καλά οι πανηγυρισμοί, ο Δ.Κίτσιος βρέθηκε στην “πλάτη” της άμυνας και πλάσσαρε εύστοχα τον Δραχαλίβα ισοφαρίζοντας σε 1-1 (29′).
Στο 41′, αξιοποιώντας εκτέλεση κόρνερ του Ματούλα, με κεφαλιά ο Αυλογιάρης διαμόρφωσε το τελικό (όπως έμελλε να αποδειχθεί στην συνέχεια) 1-2.
Στην επανάληψη, οι Τσαριτσανιώτες έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνουν την διαφορά, με κοντινά σουτ των Τσούτσα (54′) και Μπουμπουνάρα (56′) που έφυγαν πάνω από τα δοκάρια του Μπουρονίκου, ενώ στο 73′ φάουλ του Λαζαρίδη από καλή θέση έφυγε εκτός εστίας.
Στο 77′ σε φάση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσένα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Αυλογιάρης απέκρουσε, αφού η μπάλλα είχε περάσει την γραμμή τέρματος (κάτι που δεν αποδέχθηκε η διαιτητική ομάδα), ενώ στο 79′ ο Δ.Κίτσιος βρέθηκε απέναντι στον Δραχαλίβα που απέκρουσε σωτήρια το σουτ, διατηρώντας το υπέρ της ομάδας του σκορ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Θεόδωρος Κοντογιώργος με την συνδρομή των βοηθών Παναγιώτη Μπατζιανούλη – Νίκου Κοτούμπα.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Γιώργος Τζαφέρης): Μπουρονίκος, Φουρκιώτης, Κάσα, Δασκαλόπουλος, Γουρνάρης, Λέκα, Βουγιατζής, Π.Κίτσιος, Τσιάγκος (46′ Τσένα), Δ.Κίτσιος, Κατσαρός (57′ Καραλής).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ν.Δραχαλίβας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Κατσιαντώνης, Μιφτάρι (70′ Γανός), Τσούτσας, Γκαραλιάκος (52′ Στ.Δραχαλίβας), Σταμάτης (52′ Λαζαρίδης), Ματούλας (89′ Γκόλτσιος), Δριστέλας (70′ Αλεξόπουλος).
Previous ArticleNext Article