Αθλητισμός

Είχε την υπεροχή και κέρδισε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Αυτή ήταν η 7η νίκη εντός έδρας για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που κέρδισε στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” τον Πύρρο Βορειοηπειρωτών με σκορ 2-0 και έτσι είναι ακόμη σε τροχιά διεκδίκησης της κορυφής.

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν αξιόμαχοι αλλά τα πράγματα δυσκόλεψαν γι’αυτούς, όταν υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν επί μία περίπου ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα.

Οι Τσατιτσανιώτες πέτυχαν δύο γκολ και είχαν και δύο δοκάρια. Στο 45′ ο Γιώργος Ντάλλας από κοντά έγραψε το 1-0 ανοίγοντας το σκορ και η νίκη του Οικονόμου σφραγίστηκε στο 55′ με τον Αντώνη Πούτα που με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στο “γάμα” του αντίπαλου τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό νικηφόρο σκορ για την ομάδα της Τσαριτσάνης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Φώλας – Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι (60′ Γεωργούλης), Γκαντούνας, Αθανασούλης, Αυλογιάρης, Πάτσης, Ντάλλας (71′ Στ.Δραχαλίβας), Πούτας, Σεμερτζίδης (71′ Πίπιλας), Βλαχάκης (60′ Κωνσταντινίδης), Μουλτσιάς.

ΠΥΡΡΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ (ικοΤσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Φιλίππου (64′ Λάτα), Πατσιούρας (57′ Τσιαμούρας), Τσιρογιάννης, Μάρης, Σκαφιδάς, Σάρα, Αλιάι, Σινάν (84′ Καμαγιάννης), Νικούλης, Γιώργης.

Previous ArticleNext Article