Ελασσόνα

Εγκαινιάστηκε το κατάστημα της Συν/κης Τράπεζας Θεσσαλίας στην Ελασσόνα (φώτο)

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος της Συν/κης Τράπεζας Θεσσαλίας στην Ελασσόνα. Στη τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, παρουσία του προέδρου και εκτελεστικού μέλους του ΔΣ  κ.Αναστάσιου Λάππα.

Πρόκειται για το ενδέκατο κατάστημα του συνεταιρισμού στο θεσσαλικό χώρο, η διεύθυνση του οποίου ανατέθηκε στον Πέτρο Δ. Γαλλή.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Χαρίτωνας, ευχήθηκε υγεία ψυχής και σώματος, καλές δουλειές και τόνισε ότι ακόμα και η εκκλησία στις ευχές που έχει συντάξει για εγκαινια τράπεζας ή οπουδήποτε καταστήματος, περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις φράσεις του Κυρίου μας που αναφέρονται στην οικονομία.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας υπογράμισε ότι είμαστε υπερήφανοι για την επένδυση που γίνεται στην περιοχή μας, η τοπική οικονομία μπορεί να στηρίξει μια τράπεζα που έχει ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο και ευχήθηκε καλές δουλειές, μια καλή συνεργασία με το Δήμο τους φορείς, τους επιχειρηματίες, τους επαγγελματίες και νομικά πρόσωπα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην ανάγκη παρουσίας των Συνεταιριστικών τραπεζών γιατί με τις συστημικές υπάρχει προβλημα επικοινωνίας τώρα τελευταία και πρόσθεσε οτί μετά την δεκαετη κρίση μνημονίων, πανδημίας και τώρα της ακρίβειας, ότι το συγκεκριμένο κατάστημα στην Ελασσόνα θα είναι πολύ χρήσιμο.

Τέλος το λόγο πήρε ο πρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ  κ.Αναστάσιος Λάππας,  παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία της τράπεζας, προέτρεψε τους επαγγελματίες της περιοχής και όχι μόνο να εμπιστευθούν την Τράπεζα Θεσσαλίας γιατί είναι ασφαλής, ευέλικτη, φιλική. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις ιδιοκτήκτριες του ακινήτου τις κυρίες Μπρασινίκα και όσους συνετέλεσαν στη δημιουργία του καταστήματος, υποσχέθηκε περισσότερες πράξεις και λιγότερα λόγια και προέτρεψε όλο τον κόσμο να επισκεφθεί το κατάστημα για να διαπιστώσει τη διαφορά.

Τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Μπρέζας, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Ευαγγέλου, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Γιώργος Πασχόπουλος, ο προεδρος της ΑΕΝΟΛ Λευτέρης Φουρκιώτης, η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ελασσόνας Χαρά Μπαγιώτα, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη της τράπεζας, επιχειρήματίες και πλήθος κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article