Ελασσόνα

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο της Ελασσόνας (φώτο – video)

Με κάθε επισημότητα εγκαινιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ελασσόνα το ανακαινισμένο  γήπεδο της πόλης, παρουσία πολλών φίλαθλων της ομάδας.

Το ανακαινισμένο Γήπεδο εντάσσεται στο πρόγραμμα αναβάθμισης αθλητικών χώρων του Δήμου Ελασσόνας, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών και την μελέτη και την επίβλεψη του έργου είχαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στην τελετή εγκαινίων του γηπέδου έδωσαν το ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Στέλλα Μπίζιου και Ευαγγελία Λιακούλη, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας,  ο εντεταλμένος σύμβουλος τεχνικών έργων Περιφέρειας Θεσσαλίας  Στέλιος Δημότσιος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο πρέδρος της ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης, ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ, ο πρόεδρος του ΠΟΕ  Άλκης Χατζηβασίλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, παλιοί παράγοντες της ομάδας και παλαιμάχοι ποδοσφαιριστές.

Μετά την τέλεση των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΟΕ και ΑΕΛ με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε όσα δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός:

Δείτε όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΟΕ Άλκης Χατζηβασίλης:

 

 

 

Previous ArticleNext Article