Αθλητισμός

Έφυγε νικητής από το “Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης” ο Οικονόμος

Στις νίκες επέστρεψε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικρατώντας της Πελασγιώτιδας με 1-0 σε αγώνα που έγινε στο “Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης”.Ήταν η δεύτερη επιτυχία των Τσαριτσανιωτών στο ίδιο γήπεδο σε διάστημα μισού χρόνου, μετά το 1-2 του Απριλίου.
Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση δεν διεκδικεί ιδιαίτερες ποιοτικές δάφνες, ενώ σ’ αυτό συνέβαλε και η γενικότερη κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς να δημιουργηθούν μεγάλες φάσεις από τις δύο ομάδες, με εξαίρεση την περίπτωση του 45’+2′ όταν ο Τσούτσας προσπάθησε από αριστερά να νικήσει τον Μαστοροδήμο αλλά ο τελευταίος σε ετοιμότητα απέκρουσε.
Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι “πράσινοι” πήραν το προβάδισμα, όταν ο Δημήτρης Ματούλας εκδηλώνοντας την τεχνική του, επιχείρησε το σουτ προς την δεξιά γωνία του Μαστοροδήμου που δεν μπόρεσε να αποτρέψει την παραβίαση της εστίας του.Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στην συνέχεια να βρουν τρόπο να διεκδικήσουν την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο δύο φορές ο Μπουμπουνάρας έχασε την ευκαιρία να “κλειδώσει” το παιχνίδι, αρχικά στο 81′ (σούταρε από αριστερά διαγώνια έξω από την εστία) και – στην συνέχεια – στο 90’+2′ (από γύρισμα του Ματούλα, “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι).
Με χαρακτηριστική άνεση διηύθυνε τον αγώνα ο Θωμάς Μπουρουζίκας με την συνδρομή των βοηθών Απόστολου Καρακώστα – Βασίλη Κοντογιάννη.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Γιώργος Μάτος): Μαστοροδήμος, Θ.Μανακούσιος (78′ Γελαλής), Αθ.Παπακώστας, Ακρίβος, Ρακίπι, Δάσσιος, Οσμάνι (70′ Κουσιώρας), Ηλ.Παπακώστας (61′ Καλούσης), Δ.Μανακούσιος, Γκανάβας, Πετράκης (61′ Φασούλας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας (34′ λ.τρ. Ν.Δραχαλίβας), Μιφτάρι, Ηλ.Γκαντούνας, Αυλογιάρης, Γανός, Αθανασούλης, Τσούτσας (79′ Βασιλειάδης), Κατσιαντώνης (46′ Γκόλτσιος), Δριστέλας, Ματούλας (90’+4′ Κωνσταντίνου), Στ.Δραχαλίβας (46′ Μπουμπουνάρας).
Previous ArticleNext Article