Αθλητισμός

Έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Νίκαια ο Οικονόμος

Χωρίς νικητή και με σκορ 2-2 έληξε η αναμέτρηση του ανακαινισμένου γηπέδου “Δημήτριος Τσιβούλης” της Νίκαιας ανάμεσα στον τοπικό Παναγροτικό και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά οποίο προηγήθηκαν με 2-0, ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι αφού απέφυγαν το τρίτο γκολ, πήραν την πρωτοβουλία, ισοφάρισαν και διεκδίκησαν την ολική ανατροπή.
Στο 11′ επικίνδυνο σουτ του Στ.Δραχαλίβα εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Κατσιανάκης, ενώ στο 16′ από συνεργασία των δύο πρόσφατων αποκτημάτων του Οικονόμου Τσούτσα και Βλαχάκη, ο δεύτερος με διπλό σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).Στο 32′ ο Βλαχάκης δημιούργησε την φάση που κατέληξε στον Δραχαλίβα και αυτός με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έγραψε το 0-2. Οι Νικαιώτες στο 39′ έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν με τον Γκανάβα που σούταρε πιεζόμενος άουτ από καλή θέση.
Με την έναρξη της επανάληψης (47′), ο Τσούτσας έχασε μοναδική ευκαιρία για το 0-3, όταν από σέντρα του Καρβούνη εντελώς αμαρκάριστος “σημάδεψε” το δεξί δοκάρι του εξουδετερωμένου στην φάση αυτή Κατσιανάκη.Στο 55′ καταλογίστηκε πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων σε μαρκάρισμα του Πούτα επί του Γκουντίκα και ο Χριστοδούλου από τα 11 μέτρα μείωσε σε 1-2, ενώ ο ίδιος στο 66′ πλάσσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 2-2, παρά την προσπάθεια του Ν.Δραχαλίβα.Στο 69′ ο Παναγροτικός “ισοφάρισε” και τα δοκάρια, όταν το σουτ του Αθ.Παπακώστα αποκρούστηκε από το οριζόντιο, ενώ στο 75′ ο Ν.Δραχαλίβας διαφύλαξε την ισοπαλία αποκρούοντας εκπληκτικά το τετ-α-τετ με τον Χριστοδούλου.Τελευταία σημαντική στιγμή στον αγώνα αυτή του 81′, όταν το δυνατό σουτ του Γκανάβα από πλάγια θέση έφυγε λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο διαιτητής Θανάσης Βασιλός (αντικατέστησε το πρωί του Σαββάτου τον αρχικά ορισθέντα Αντωνίου, λόγω πένθους), ο οποίος δέχθηκε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων επειδή επέτρεψε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα που οδήγησαν και σε αναγκαστικές αλλαγές. Βοηθοί του ήταν οι Δημήτρης Κοτούμπας – Βασίλης Κοντογιάννης.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γιώργος Μάτος): Κατσιανάκης, Περήφανος, Ψαρούλης (46′ Εμ.Πετράκης), Σώκος, Ακρίβος, Ηλ.Παπακώστας (83′ Παπαθανασίου), Αθ.Παπακώστας (83′ Χ.Πετράκης), Ρακίπι, Χριστοδούλου, Γκανάβας, Γκουντίκας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Ν.Δραχαλίβας, Ντούφας (56′ λ.τρ. Γεωργούλης – 87′ λ.τρ. Λαγιόκαπας), Μπουμπουνάρας, Καραμπίνας, Αλεξόπουλος (46′ λ.τρ. Δ.Μουλτσιάς), Μιφτάρι, Τσούτσας, Πούτας, Βλαχάκης, Καρβούνης (65′ Κίτσιος), Στ.Δραχαλίβας.
Previous ArticleNext Article