Λάρισα

Ευθυμίου για δήμο Αγιάς: Οι μάσκες έπεσαν!

Το θέμα που έχει προκύψει με τις μάσκες στο δήμο Αγιάς κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες. Απολύτως δικαιολογημένος ο θόρυβος, με το που βλέπει κανείς τα νούμερα τρελαίνεται: 1.000 μάσκες κοστίζουν… 7.000 ευρώ!

Ως επαγγελματίας τόσα χρόνια στο χώρο της Υγείας, δεν θυμάμαι να ‘χω δει ποτέ πιο ασύμφορη αγορά και μάλιστα από δήμο που οφείλει να μετρά δυο και τρεις φορές τα χρήματα που πάνε για το καλό των πολιτών. Γιατί και τα 86.000 ευρώ που πήρε ο δήμος Αγιάς από το Υπουργείο Εσωτερικών προς κάλυψη αναγκών για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, είναι λεφτά των δημοτών. Τουτέστιν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν συνετά και προς όφελος τους, αντί να σκορπίζονται σε πανάκριβες αγορές. Τι μάσκα είναι αυτή που κοστίζει 6,60 ευρώ; Αν ήταν από την τσέπη τους θα πλήρωναν τόσα χρήματα για μία μάσκα; Ο κόσμος έχει νου, γνώση και εικόνα της αγοράς.

Δεν μπορεί να τον ξεγελάσει κανείς δήμαρχος, καμιά δημοτική αρχή! Όσες δικαιολογίες και αν επικαλεστούν για τον χρόνο που έγινε η παραγγελία ή για τις ποιοτικές προδιαγραφές της εν λόγω μάσκας… Όσο για την εταιρεία στην οποία δόθηκε η απευθείας ανάθεση για την προμήθεια μασκών από τον δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα, ας μας απαντήσει ο δήμαρχος πόσες απευθείας αναθέσεις και με τι πόσα έχει πάρει η συγκεκριμένη εταιρεία από το δήμο Αγιάς μόνο μέσα στο 2020; Ναι, οι μάσκες έπεσαν…

Πέρασαν άλλωστε και ΠΟΛΛΑΑΑ χρόνια!

Previous ArticleNext Article