Ελλάδα

Εφιάλτης για 8χρονο: Τον κακοποιούσε σεξουαλικά 62χρονος καθηγητής -Μαζί με άλλους παιδόφιλους

Τον απόλυτο εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης βίωσε επί 7 ολόκληρα χρόνια στα χέρια ενός συγγενή και καθηγητή ανήλικος μαθητής με αυτισμό.

Ο 15χρονος σήμερα μαθητής φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την ηλικία των 8 ετών από τον καθηγητή του, ο οποίος επί επτά χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών του. Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, επί 7 χρόνια ο καθηγητής από σχολείο μέσης εκπαίδευσης του Περιστερίου κακοποιούσε το ανήλικο παιδί, αφού είχε καταφέρει να έχει μέχρι και κλειδιά του σπιτιού τους.
Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, ο καθηγητής έχει και κάποια μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του θύματος και γι’ αυτό το λόγο ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή, ο οποίος ωστόσο ασελγούσε εις βάρος του.

Οπως αποκαλύφθηκε, ο καθηγητής εκμεταλλεύτηκε τα ειδικά προβλήματα του παιδιού και φέρεται, σε μία τουλάχιστον περίπτωση, να το κακοποίησε ακόμη και παρουσία 4 ατόμων μέσα στο σπίτι του, κάτι το οποίο ερευνά η αστυνομία.

Στην καταγγελία προχώρησαν οι γονείς του μαθητή όταν πρόσφατα αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Μόλις ο 15χρονος τους εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε, ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προχώρησαν στη σύλληψη του καθηγητή, κατάσχεσαν τόσο τον υπολογιστή, όσο και το κινητό τηλέφωνό του, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να φανεί αν υπάρχουν συνομιλίες ή άλλα ευρήματα που θα μαρτυρούν περαιτέρω δράση του 62χρονου.
Σε βάρος του καθηγητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού. Ο 62χρονος πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Ηδη από το υπουργείο Παιδείας έχουν κινηθεί και οι διαδικασίες για να τεθεί σε αργία ο κατηγορούμενος.
Πηγή: iefimerida.gr

Previous ArticleNext Article