Λάρισα

Ευχαριστίες Μ. Χαρακόπουλου μετά την επανεκλογή του: Κρίσιμο το 9μηνο μέχρι τις εθνικές εκλογές

«Είμαι ευγνώμων για την υπερκομματική εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλουν τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής και για την ανανέωση της θητείας μου ως προέδρου. Αναμφίβολα, πρόκειται για την κοινοβουλευτική επιτροπή που καταγράφει την πλέον εντυπωσιακή παραγωγική δραστηριότητα, καθώς επεξεργάζεται νομοσχέδια από πέντε από τα σημαντικότερα υπουργεία. Και είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό ότι η επεξεργασία των νομοσχεδίων γίνεται σε κλίμα σεβασμού προς την αντίθετη άποψη, ενώ η αντιπαράθεση επιχειρημάτων κατά κανόνα είναι γόνιμη και δεν εκφεύγει των ορίων της ευπρέπειας. Ελπίζω ότι η ίδια δημιουργική ατμόσφαιρα θα επικρατήσει και το επόμενο διάστημα, και δεν θα επιδράσει αρνητικά η προεκλογική περίοδος». Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά την επανεκλογή του (με 38 ψήφους και ένα λευκό) στην θέση του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, με τους επανεκλεγέντες συναδέλφους του στο προεδρείο της Διαρκούς Επιτροπής, την αντιπρόεδρο, βουλευτή Πιερίας, κ. Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και τον Γραμματέα, βουλευτή Κοζάνης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, είχαν εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο τους.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στη δήλωσή του σημείωσε, επίσης, ότι «το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικά κρίσιμο λόγω των προκλήσεων που εγείρονται ενώπιών μας. Μετά την κατηγορηματική δέσμευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εξάντληση της τετραετίας, θέλω να πιστεύω ότι οι 9 μήνες που έχουμε μπροστά μας, θα συνεχίσουν να είναι εξαιρετικά παραγωγικοί ως προς το νομοθετικό έργο, και ιδιαίτερα στους τομείς της Διαρκούς Επιτροπής στην οποία έχω την τιμή να προεδρεύω».

Previous ArticleNext Article