Ελασσόνα

Ευχαριστεί το Νηπιαγωγείο Βλαχογιαννίου

Ευχαριστήρια επιστολή του Νηπιαγωγείου Βλαχογιαννίου:

Αξιότιμε κ.Πρόεδρε,

Σεβαστά μέλη της Επιτροπής,

Με την επιστολή αυτή, η Δ/νση, οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Βλαχογιαννίου,σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την ευγενική σας χορηγία προς το νηπιαγωγείο μας.

Η άμεση ανταπόκριση της αποστολής του υλικού που σας αιτηθήκαμε (ξύλινο μαγαζάκι, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία, αναλώσιμο υλικό) μας γέμισε με χαρά,διότι θα βελτιώσει την ποιότητα της εκπαιδευτικής πράξης σε όλους τους τομείς.

Η προσφορά αυτή μας ενισχύει σε καιρούς δύσκολους ηθικά και υλικά. Διανύουμε μια μακρά περίοδο που μας εξουθενώνει ψυχικά.Ωστόσο όλη η εκπαιδευτική κοινότητα στέκεται δίπλα στο παιδί αφουγκραζόμενη την ανάγκη για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

Δράττοντας την ευκαιρία, ο Σύλλογος διδασκόντων σας εύχεται υγεία, ευημερία και ευόδωση των στόχων του ιδρύματός σας.Τα παιδιά σας επισυνάπτουν ζωγραφιές που φιλοτεχνήθηκαν ειδικά για εσάς, ως ένδειξη χαράς και ευγνωμοσύνηςγια τη δωρεά σας. Επιπλέον, σας ενημερώνουμε πως η επιστολή θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο του νηπιαγωγείου μας http://nipvlach2020.blogspot.com/ «ΝΗΠΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ» και θα δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Η Προϊσταμένη του Ν/Γ Βλαχογιαννίου

Ταμπάρη Ελένη

Previous ArticleNext Article