Αθλητισμός

Έχασε από τον Δωτιέα Αγιάς με 2-0 στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης έκανε ο Δωτιέας Αγιάς κερδίζοντας στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με 2-0 και θέτοντας – παράλληλα – τους γηπεδούχους ουσιαστικά εκτός μάχης.

Οι “πράσινοι”,που παρατάχθηκα ν με απουσίες, ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και απείλησαν στο 5′ με τον Βλαχάκη (δεν βρήκε την μπάλα όπως ήθελε) και στο 10′ όταν ο Μπουμπουνάρας έκανε την σέντρα από αριστερά αλλά ο Μάλτζαρης βγήκε έγκαιρα προ του Ντάλλα και απέτρεψε τον κίνδυνο.

Στο 18′ το σουτ του Ντάλλα από το σημείο του πέναλτυ κόντραρε σε σώμα αμυντικού, ενώ στο 40′ οι φιλοξενούμενοι “προειδοποίησαν” με την κεφαλιά του Τσακάλι που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο επόμενο λεπτό ο Γιώργος Λεσάι διεκδίκησε την μπάλα από τον Νούσια σε γύρισμα και “κλέβοντάς” την, άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 44′ φάουλ του Κουμπούρα έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 56′ μετά από ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, ο Στέλιος Πατσιωτός εξ επαφής διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

“Κράτησε” τις ισορροπίες του αγώνα ο διαιτητής Λάμπρος Βλιώρας με την συνδρομή των βοηθών Κώστα Στάικου – Απόστολου Καρακώστα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Noύσιας, Ντούφας (86′ Γεωργούλης), Γκαντούνας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Πάτσης, Ντάλλας (74′ Φτίκας), Αθανασούλης, Βλαχάκης, Πούτας, Μπουμπουνάρας.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Κορλός, Δημολιός, Σούλι, Κουμπούρας, Τσακάλι, Μακρής (74′ Κολοβός), Γκατζούλης (62′ Σούμπαση), Λεσάι (74′ Χατζής), Μπλατσέρι (57′ Τσιρογιάννης), Πατσιωτός (57′ Τσατσαλίδης).

larisagoal.gr

Previous ArticleNext Article