Λάρισα

Έμπρακτη στήριξη στο πλημμυρισμένο Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ από το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας

Εργαζόμενοι και εθελοντές από την Ελασσόνα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας και βοήθησαν στον καθαρισμό σπιτιών στο Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το σύνθημα αυτό έγινε σήμερα, για μια ακόμα φορά πράξη στη μεγάλη μάχη που δίνει ο λαός της Θεσσαλίας για να σταθεί στα πόδια του, να ξελασπώσει τα σπίτια του, να εξασφαλίσει τα αναγκαία ενώ παραμένει εγκαταλειμμένος από το κράτος, την κυβέρνηση την Περιφέρεια και τους Δήμους.

Εργαζόμενοι και εθελοντές από την Ελασσόνα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας και βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο χωριό Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ με όλα τα απαραίτητα εργαλεία στα χέρια βοηθώντας στον καθαρισμό των σπιτιών του χωριού και την απομάκρυνση των κατεστραμμένων συσκευών, επίπλων και αντικειμένων.

Οι κάτοικοι του χωριού, το οποίο υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή από τις πλημμύρες υποδέχτηκαν με συγκίνηση τους εθελοντές και τους ευχαρίστησαν για την αλληλεγγύη τους. «ευχαριστούμε, μόνο εσείς βοηθάτε, όλοι μας έχουν ξεχασμένους. Να ξανάρθετε όποτε μπορείτε» μας ανέφεραν.

Η οργανωμένη και έμπρακτη στήριξη των πληγέντων θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, καθώς από ότι φαίνεται τα βάσανά τους δεν πρόκειται να τελειώσουν άμεσα, ενώ καθώς περνάνε οι μέρες όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι αναγκαίος όρος για να μην ξεχαστούν, όταν τα φώτα σβήσουν και κοπάσει ο πόλεμος των εντυπώσεων από τα κυβερνητικά επιτελεία και τα αστικά ΜΜΕ, είναι η λαϊκή οργανωμένη διεκδίκηση και δράση, η αλληλεγγύη.»

  

Previous ArticleNext Article