Ελασσόνα

Eξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών σε Τύρναβο και Ελασσόνα

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, επτά περιπτώσεις κλοπών τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν σε περιοχές του Τυρνάβου, της Ελασσόνας και της Λάρισας.
Συνελήφθησαν ως δράστες σήμερα το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο άτομα, ηλικίας 20 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι στον Τύρναβο οι δύο άνδρες κατελήφθησαν να κατέχουν δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρεθεί από την οικία ενός 64χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας στις αρχές του τρέχοντος μήνα.
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από (19-04-2018) έως (03-05-2018) σε περιοχές του Τυρνάβου, της Ελασσόνας και της Λάρισας, διέπραξαν τα ακόλουθα:
•    διέρρηξαν κατάστημα 58χρονου και αφαίρεσαν από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ,
•    αφαίρεσαν το δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 58χρονου υπηκόου Αλβανίας, το οποίο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του,
•    αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τιμαλφή και άλλα αντικείμενα από δύο οικίες και ένα κατάστημα,
•    αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από αύλειο χώρο οικίας 62χρονου τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Previous ArticleNext Article