Λάρισα

Δύο Λαρισαίοι μπήκαν στην «Φάρμα» και ξεχώρισαν ήδη – Ο ξανθός με τα τατουάζ και ο κτηνοτρόφος… “λύκος” (φωτο)

Δύο οι λαρισινές παρουσίες φέτος σε ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης που έκανε πριν λίγες ημέρες πρεμιέρα στο κανάλι του Star.

Οι δύο άνδρες ωστόσο έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους. Ο Νίκος Παρλάντζας είναι κτηνοτρόφος-αγρότης, δηλαδή ο κατάλληλος άνθρωπος για την «Φάρμα», 43 ετών, παντρεμένος με παιδιά και κέρδισε ήδη τα «φώτα» πάνω του στο παιχνίδι, ενώ ο ίδιος δηλώνει «λύκος».

Ο μικρότερος του λαρισινού διδύμου, ο Βάιος Κόκκινος, 28 ετών ξεχωρίζει για την πλούσια ξανθιά κόμη του, τα τατουάζ του και την λατρεία του για τους «Βίκινγκς». Αποτελεί «φόβο» για τους συμπαίκτες, του καθώς φαντάζει φαβορί.

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερά τους δυο Λαρισαίους παίκτες με τις μεγάλες πιθανότητες διάκρισης στο γνωστό ριάλιτι:

Νίκος Παρλαντζάς (43 ετών)

Ο Νίκος είναι 43 χρονών και κατάγεται από τον Πρόδρομο Λάρισας. Ως κτηνοτρόφος στο επάγγελμα γνωρίζει τις αγροτικές εργασίες, κάτι που θεωρεί ότι θα είναι ένα από τα ατού του. Κάτοχος πτυχίου εκδοροσφαγέα, ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα, πιστεύει ότι θα είναι χρήσιμος στο παιχνίδι για τους συμπαίκτες του. Σε νεότερη ηλικία είχε ασχοληθεί με πολεμικές τέχνες και στη συνέχεια έγινε πρωταθλητής χειροπάλης. Δεν πιστεύει ότι θα τον δυσκολέψει κάτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα του λείψουν όμως σίγουρα η κόρη του και ο γιος του. Δηλώνει «λύκος» και όχι «πρόβατο», πως βάζεις όμως έναν λύκο να φυλάει τα πρόβατα; Έχει μια εμπειρία από την τηλεόραση καθώς έλαβε μέρος και στο Deal όπου κατάφερε να κερδίσει 7.500 ευρώ.

Βάιος Κόκκινος (28 ετών)

Ο Βάιος που είναι PR manager, με καταγωγή από τη Λάρισα, αγαπά ιδιαίτερα τη σκανδιναβική ιστορία και μυθολογία και ελπίζει η ζωή στη «Φάρμα» να τον βοηθήσει να κατανοήσει πώς ζούσαν οι Βίκινγκς, που τόσο θαυμάζει. Η πολυετής ενασχόληση του στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο τον έχει διδάξει ομαδικότητα, στοχοπροσήλωση και πειθαρχία, εφόδια που θα τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει με επιτυχία στα απαιτητικά αγωνίσματα της «Φάρμας». Αν και αντιμετωπίζει τη ζωή πάντα με χαμόγελο, απεχθάνεται την ήττα και στη «Φάρμα» θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση της νίκης.

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article