Ελασσόνα

Δυναμικό παρόν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας

Δυναμικό παρόν έδωσε δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδος και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας, αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισκέφτηκε την Νίκαια στη Λάρισα και την Αγιά για να πραγματοποιήσει συνάντηση με φορείς αγροτών και κτηνοτρόφων από τα μπλόκα και στη συνέχεια ομιλία στη πλατεία της Αγιάς όπου τον περιμένε πλήθος πολιτών, ελεύθερων επαγγελματιών, συνταξιούχων και εργαζομένων για να συζητήσει μαζί του και να δηλώσει την υποστήριξή του.

Η Ο.Μ. Ελασσόνας, μαζί με την Ο.Μ. Τυρνάβου, την Ο.Μ. Λάρισας, την Ο.Μ. Φαρσάλων, την Ο.Μ. Αγιάς και την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λάρισας βρέθηκαν δίπλα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, τονιζοντάς του την στήριξη΄τους για την συνέχιση του αγώνα, για την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την επάνοδο μιας δημοκρατικής και προοδευτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην εξουσία.

Στις δύο συναντήσεις συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων και συνεταιρισμών, εκρόσωποι από τα μπλόκα των αγροτοκτηνοτρόφων στο Νομό Λάρισας, πολιτικά στελέχη, μέλη και φίλοι του κόμματος, πολίτες καθώς και μεγάλο κομμάτι από νεαρούς σε ηλικία πολίτες που ζήτησαν να συνομιλήσουν με τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Previous ArticleNext Article