Αθλητισμός

Δωρεάν εισιτήρια από την ΠΑΕ ΑΕΛ σε γιατρούς και νοσηλευτές

Η ανακοίνωση και η δήλωση του Αλέξη Κουγια για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων της Λάρισας

Σαν Πρόεδρος της ΑΕΛ και Ιδιοκτήτης των μετοχών της, εδώ και 7 σχεδόν χρόνια, νιώθω τον εαυτό μου πλέον σαν έναν άνθρωπο που δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτούς που γεννήθηκαν, εργάζονται και ζουν στο Νομό Λαρίσης.

Διαβάζω καθημερινά τον έντυπο τύπο και τα sites που δημοσιοποιούν ό,τι συμβαίνει στο Νομό Λαρίσης, κυκλοφορώ στο κέντρο, στις γειτονιές της Λάρισας, αλλά και στα στις κωμοπόλεις του Νομού, όταν μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και η σωστή επιμέλεια των δύο παιδιών μου και στεναχωρούμαι όταν διαβάζω ότι ο Νομός μας και η πόλη μας πρωταγωνιστούν σε κρούσματα κορονοϊού.

Από την πρώτη στιγμή συμμετείχα μαζί με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό στην προσπάθεια να βοηθήσουμε τους Ρομά του Νομού μας να προστατευθούν διαθέτοντας 20.000 μάσκες, τις οποίες διένειμε η Περιφέρεια.

Παρακολουθώ τον υπεράνθρωπο αγώνα των γιατρών και των νοσηλευτών των Νοσοκομείων της Λάρισας να σώσουν ανθρώπινες ζωές και να πείσουν παραπλανημένους από ταπεινή προπαγάνδα συνανθρώπους μας να εμβολιαστούν σώζοντας τόσο τις ζωές τους όσο και τη ζωή των αγαπημένων τους ανθρώπων με αληθινό κίνδυνο της δικής τους ζωής.

Αποφάσισα αντί απλών ευχαριστιών ανακοινώσεων να ανταμείψω αυτή την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους επιβραβεύοντας την αγάπη τους για την ΑΕΛ μας.

Αύριο το πρωί θα επικοινωνήσω με τους Διοικητές και τους επικεφαλείς όλων των δημοσίων νοσοκομείων της Λάρισας και θα τους ανακοινώσω ότι όλοι οι γιατροί και όλοι οι νοσηλευτές έχουν στη διάθεσή τους για όλη τη σεζόν, για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, αλλά και για το μπαράζ, για την άνοδο στην SuperLeague 1, εφόσον τα καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί, αλλά και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η καθημερινή μάχη τους για την αντιμετώπιση του Covid-19 και των μεταλλάξεών του, δωρεάν εισητήρια διαρκείας στη σκεπαστή εξέδρα του ιστορικού σταδίου μας Αλκαζάρ.

Αυτή είναι η ελάχιστη προσφορά της ΑΕΛ σε αυτούς, τους πραγματικούς ήρωες, που σώζουν καθημερινά τη ζωή των συνανθρώπων μας, γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για αυτούς μόνο επαίνους και ευχολόγια και κανείς να μη κάνει τίποτα για να κάνει καλύτερη τη δύσκολη ζωή τους και τη ζωή των οικογενειών τους.

Άμεση ανταπόκριση από τους Διοικητή και Υποδιοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. κ.κ. Σερέτη και Τσιαούση στη δωρεάν διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ προς τους υγειονομικούς

Σε νέα ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Πριν από λίγο επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον κ. Αλέξη Κούγια και του ζήτησαν, αφού τον ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία της ΑΕΛ να διαθέσει δωρεάν εισιτήρια στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά για την υγεία μας, η διάθεση δωρεάν εισιτηρίων διαρκείας να επεκταθεί και στο παραϊατρικό προσωπικό των Νοσοκομείων, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τραυματιοφορείς, τους οδηγούς στο ΕΚΑΒ, αλλά και στο ιατρικό προσωπικό και το βοηθητικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας.

Ο κ. Κούγιας έκανε δεκτό το αίτημά τους και έτσι περίπου 3.000 οπαδοί της ΑΕΛ, που εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, θα έχουν δωρεάν εισιτήρια διαρκείας όσο διαρκεί η καταπολέμηση από αυτούς της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτονόητο είναι ότι η προσφορά αυτή της ΑΕΛ αφορά μόνο τους εμβολιασμένους.

Αύριο τα στελέχη της ΑΕΛ θα επικοινωνήσουν με τους κ.κ. Σερέτη και Τσιαούση για να προμηθευτούν τους καταλόγους των εμβολιασμένων εργαζομένων σε όλο το σύστημα του Ε.Σ.Υ. στο Νομό Λαρίσης, ώστε να αρχίσει η διαδικασία της εκδόσεως των εισιτηρίων.

Previous ArticleNext Article