Λάρισα

Δωρεά χειρουργικών μασκών στο Πυροσβεστικό Σώμα της Λάρισας από την εταιρεία ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΑ / ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ

Η εταιρεία ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΑ / ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ με αυξημένο αίσθημα ευθύνης εν μέσω της πανδημίας, βρίσκεται για ακόμα μια φορά δίπλα στο πολίτη προσφέροντας αυτή τη φορά χειρουργικές μάσκες στο Πυροσβεστικό Σώμα της Λάρισας.

Ο ιδιοκτήτης της λαρισινής επιχείρησης κ. Δημήτρης Ευθυμίου παρέδωσε σήμερα στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Πύραρχο Ζήση Μπρούζα 500 μάσκες για τις ανάγκες των πυροσβεστών. Από την πλευρά του ο διοικητής της Π.Υ.Λ. ευχαρίστησε τον γνωστό Λαρισαίο επιχειρηματία για την προσφορά του στο Σώμα και του έδωσε ως αναμνηστικό δώρο μια μάσκα της Πυροσβεστικής.

Ο Δημήτρης Ευθυμίου δεσμεύεται να συνεχίσει την έμπρακτη προσπάθεια στήριξης των φορέων συμβάλλοντας στη διασφάλιση της προστασίας της δημόσιας υγείας. Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα προβεί σε ανάλογη δωρεά και στο Αστυνομικό Τμήμα του δήμου Αγιάς.

Άλλωστε όλους αυτούς τους μήνες η εταιρεία ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΑ / ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ έχει εντατικοποιήσει περαιτέρω τις προσπάθειές της πραγματοποιώντας δωρεές προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς, Δήμους, Γηροκομεία και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΑ / ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ προστασία, δίπλα σας με Ευθύνη.

Previous ArticleNext Article