Λάρισα

Δώρα στο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το ΠΟΚΕΛ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας, επισκέφθηκε το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, Νικόλαο Ζέρβα και την προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων Βασιλική Ψαριανού, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και τους έδωσε ως δώρα, τα ημερολόγια και τεύχη από τις «ΛεξΩτεχνίες», τα λογοτεχνικά περιοδικά του ΠΟΚΕΛ.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για πιθανή συνεργασία των 2 φορέων στη νέα χρονιά, όπως για θεατρικό βιωματικό εργαστήριο από τη θεατρολόγο, Ελεονώρα Τσιαντούλα, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών, ενώ ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ, Αργύρης Γιουρούκης ενημέρωσε τα διευθυντικά στελέχη για το διαδικτυακό σεμινάριο κινηματογράφου που ετοιμάζεται για τον Ιανουάριο από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας κι αφορά μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να μεταφέρουν τις ιδέες τους από το σενάριο και το χαρτί, στην οθόνη για μια ταινία μικρού μήκους.

Από την πλευρά του ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε τα στελέχη του ΠΟΚΕΛ για τα δώρα, τους συνεχάρη για την πλούσια δράση τους και τους διαβεβαίωσε ότι η ΔΔΕ Λάρισας είναι ανοιχτή σε προστάσεις συνεργασίας, που θα στοχεύουν σε δράσεις ωφέλιμες για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Previous ArticleNext Article