Λάρισα

Δολοφονία 35χρονης: Σε Ιταλία και Σερβία οι έρευνες για τον δολοφόνο

Όσο περνούν τα εικοσιτετράωρα τόσο απομακρύνεται το σενάριο του εντοπισμού και σύλληψης του 27χρονου Πακιστανού που φέρεται να δολοφόνησε την 35χρονη σύντροφό του στη Λάρισα.

Ο 27χρονος μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που όπως όλα δείχνουν έπραξε, είχε επιχειρήσει να περάσει τα σύνορα από την Ειδομένη προς τη Βόρεια Μακεδονία μαζί με μία ομάδα αλλοδαπών, όμως, τον σταμάτησαν καθώς διαπίστωσαν ότι θα έπρεπε να εμφανίζεται δύο φορές στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τού είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr από αστυνομικές πηγές, οι έρευνες πλέον εστιάζονται σε δύο χώρες: Στην Ιταλία και στη Σερβία. Τούτο διότι εκτιμάται πως ο φερόμενος ως δράστης θα επιλέξει μία περιοχή όπου υπάρχει έντονο το Πακιστανικό στοιχείο και όχι για παράδειγμα την Αλβανία, όπου ζουν λίγοι ομοεθνείς του.

Το πιο αισιόδοξο σενάριο σύμφωνα με έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ είναι να βρίσκεται στη γειτονική Σερβία, κάτι που εάν επιβεβαιωθεί, οι πιθανότητες εντοπισμού του είναι μεγάλες, σε αντίθεση με την Ιταλία, λόγω του μεγαλύτερου πληθυσμού αλλά και των περισσότερων «επιλογών διαφυγής».

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article