Αθλητισμός

“Διπλή” μεταγραφική ενίσχυση για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (ΦΩΤΟ)

Με ταχύ ρυθμό συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ο οποίος φιλοδοξεί να εμφανιστεί με ολοκληρωμένο στον μεγαλύτερο βαθμό το ρόστερ του, κατά την προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα έναρξη της προετοιμασίας του.
Το τελευταίο διήμερο η διοίκηση του συλλόγου ενέταξε στην δύναμή του άλλους δύο ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας μεθοδικά το υπάρχον έμψυχο υλικό.
Επέστρεψε ο Σεμερτζίδης
Μετά από απουσία ενός χρόνου (διάστημα κατά το οποίο είχε μεταγραφεί στον ΠΟ Ελασσόνας), ο Κυριάκος Σεμερτζίδης θα φορέσει και πάλι τα “πράσινα”.Ο 27χρονος επιθετικός αποτέλεσε ένα από τα βασικά “γρανάζια” της περιόδου 2021-2022, οπότε ο Οικονόμος διέγραψε πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.
Αποκτήθηκε ο Κατσιαντώνης
Έχοντας εντοπίσει το ταλέντο του από την συμμετοχή του στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας (ΑΠΟΕΛ), φυσιολογική εξέλιξη ήταν το ουσιαστικό ενδιαφέρον που έδειξαν οι άνθρωποι του Οικονόμου για τον 20χρονο αμυντικό Στέλιο Κατσιαντώνη, ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί και σε φιλικό αγώνα της προηγούμενης περιόδου.
Από χθες ο πολλά υποσχόμενος παίκτης εντάχθηκε επίσημα στην τσαριτσανιώτικη ομάδα, η οποία – με την ευκαιρία αυτή – επιθυμεί να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΑΠΟΕΛ για την συνεργασία των τελευταίων ετών.
Previous ArticleNext Article