Ελασσόνα

Διονύσης Κουρομπίνας για Γιορτή Φέτας Ελασσόνας: Τα 100.000 ευρώ, μπορεί και περισσότερα που δαπανήθηκαν πέτυχαν τον σκοπό τους;

Καυστικό σχόλιο από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο του δήμου Ελασσόνας, Διονύση Κουρομπίνα για την Γιορτή Φέτας. Αναρωτιέται σε ανάρτησή του: Τα 100.000 ευρώ, μπορεί και περισσότερα που δαπανήθηκαν πέτυχαν τον σκοπό τους;
Δείτε τι ανάρτησε;
Είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί και αυτές οι δραστηριότητες να βοηθούν τα προϊόντα της περιοχής και τους παραγωγούς μας.
Περιμένουμε τον ακριβή οικονομικό απολογισμό του Δήμου από χορηγούς, ηχητικές εγκαταστάσεις, τραγουδιστές, έμμισθους συνεργάτες, εργατοώρες προσωπικού κτλ.
Μακάρι να είναι πιο μικρό το ποσό από τους δικούς μου υπολογισμούς.

Κατά γενική ομολογία ήταν μια επιτυχημένη Γιορτή και νομίζω πως πρέπει να δοθούν

συγχαρητήρια

στους συντελεστές και ιδιαίτερα στους εθελοντές.

Ο κόσμος βγήκε από τα σπίτια και διασκέδασε, τα καταστήματα εστίασης ειχαν δουλειά και υπήρξε γιορτινό περιβάλλον.
Δεν είναι σωστό να σταθεί κάποιος σε λεπτομέρειες και μικρότητες, υπήρξαν λάθη και παραλείψεις αλλά θεωρώ χωρίς δόλο.
Σίγουρα υπάρχουν αρκετα ερωτήματα .
Μπορούσε η γιορτή να οργανωθεί από επιστημονικό προσωπικό του Δήμου, της ΑΕΝΟΛ και εθελοντές και αυτά τα ποσά να διατίθενται για βοήθεια των κτηνοτρόφων μας?
Αντί για επώνυμους καλοπληρωμένους καλλιτέχνες, μήπως θα ήταν καλό την διασκέδαση να αναλάμβαναν τοπικά συγκροτήματα και DJs με ακούσματα παραδοσιακά που σχετίζονται με το προϊόν?
Μήπως ήταν μία καλή ευκαιρία να υπάρξει σειρά αιτημάτων προς την κεντρική πολιτική σκηνή για τους κτηνοτρόφους μας, όπως βοήθεια για την συντήρηση της κτηνοτροφικής οδοποιίας και πρόσβαση όλων των σταυλικων εγκαταστάσεων σε πόσιμο νερό, ενίσχυση των κτηνοτρόφων κ.α. ?
Κατά την γνώμη πρέπει να υπάρξει μια ευρεία σύσκεψη για διάγνωση του αποτελέσματος της Γιορτής Φέτας Ελασσόνας και ποιες βελτιώσεις μπορούν να γίνουν.
Με τιμή και αξιοπρέπεια
ο Ανεξάρτητος Δημ σύμβουλος
Κουρομπίνας Διονύσης
Previous ArticleNext Article