Λάρισα

ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας: Στηρίζουμε Αγοραστό ώστε η Θεσσαλία να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Λάρισας, η Πρόεδρος κ. Σοφία Ζαχαρή εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση της για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Λαρισαίων με την εκλογή του Θανάση Μαμάκου ως Δημάρχου Λαρισαίων.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται:

“Η Πρόεδρος και σύσσωμο το συμβούλιο διαπίστωσαν την εξαιρετική οργάνωση και συσπείρωση που επέδειξαν τα μέλη της Παράταξης στο Δήμο Λαρισαίων.

Πλέον, μένει μία ακόμη μεγάλη μάχη, αυτή της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Η ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΛΑΡΙΣΑΣ επαναλαμβάνει την πλήρη και γνωστή εμπιστοσύνη και στήριξη της στο πρόσωπο του νυν Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Καλούμε κάθε στέλεχος, μέλος και φίλο της Παράταξης στη Λάρισα και όλη τη Θεσσαλία να ψηφίσει τον Κώστα Αγοραστό ώστε η Θεσσαλία να προχωρήσει αφενός άμεσα στην απαραίτητη αποκατάσταση των πληγών από την κακοκαιρία Daniel αφετέρου να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά στο δρόμο της προόδου, της προκοπής και της ανάπτυξης”.

 

Previous ArticleNext Article