Ελασσόνα

Δήμος Ελασσόνας: Ολοκληρώθηκαν νέα περίφραξη και συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Ασπροχώματος – ΦΩΤΟ

Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής νέας περίφραξης στον αύλειο χώρο και συντήρησης του κτηρίου του δημοτικού σχολείου στο Ασπρόχωμα εξέφρασε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, σημειώνοντας ότι αποτελούσε διαχρονικό αίτημα των κατοίκων η βελτίωση του παλιού σχολείου, το οποίο χρησιμοποιείται πλέον για πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το έργο της κατασκευής νέας περίφραξης στον αύλειο χώρο του παλαιού σχολείου ανατέθηκε στον εργολήπτη μηχανικό κ. Δημ. Τζήρα μετά από τεχνική μελέτη που εκπόνησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελασσόνας.

Εκτός από την κατασκευή της νέας περίφραξης πραγματοποιήθηκαν επίσης εργασίες στη στέγη, τους διαδρόμους, την εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία και τους χώρους υγιεινής του κτηρίου.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών ο κ. Γάτσας δήλωσε: «Το παλιό σχολείο αναβαθμίστηκε αισθητικά και λειτουργικά χάρη στο ενδιαφέρον των κατοίκων, τη μελέτη και τις εργασίες του δήμου μας. Το Ασπρόχωμα διαθέτει πλέον έναν χώρο ανακαινισμένο για πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται το κτήριο του ιστορικού σχολείου, που είχε υποστεί πολλές φθορές από την παλαιότητα και την έλλειψη συντήρησης. Η βελτίωση του χώρου άλλαξε την εικόνα του οικισμού και χαιρόμαστε που οι παρεμβάσεις μας αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Previous ArticleNext Article