Ελασσόνα

Δήμος Ελασσόνας: «Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ την ερχόμενη Τετάρτη»

hmow eΣυνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη 30 Ιουνίου η διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ για την κοινωνική στήριξη των ευάλωτων ομάδων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για του Απόρους και υλοποιείται στον Δήμο Ελασσόνας από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε 550 οικογένειες και αφορά 1150 δικαιούχους του προγράμματος με τα ακόλουθα προϊόντα:

ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ (1 KG), ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ( 1ΛΙΤΡΟ), ΒΟΕΙΟ ΚΡΕΑΣ (1 KG), ΓΡΑΒΙΕΡΑ (500 GR), ΖΥΜΑΡΙΚΑ ( 500 GR ), ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ (450 GR), ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ, ΡΥΖΙ (500 GR), ΣΑΜΠΟΥΑΝ (300 ML), ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ ( 1 ΛΙΤΡΟ), ΦΑΚΕΣ (500GR), ΦΕΤΑ (500 GR), ΦΑΣΟΛΙΑ ( 500 GR), ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ (750 GR ), ανάλογα με τον αριθμό μελών των ωφελούμενων οικογενειών.

 

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (απαιτείται γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

 

Λόγω της υγειονομικής κατάστασης και των μέτρων για την προστασία από τον Covid-19, οι ωφελούμενοι πρέπει να προσέλθουν στο σημείο διανομής στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (παλιές εργατικές κατοικίες) την ημέρα και ώρα που θα τους υποδειχθεί μέσω τηλεφωνήματος ή μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει.

 

Συγκεκριμένα η διανομή θα πραγματοποιηθεί αυστηρά ως εξής:

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 IOYNIOY 2021

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ:

 

  • 30 – 10.00

ΑΜΟΥΡΙ, ΑΜΠΕΛΙΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΑΛΗΨΗ, ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ, ΔΟΜΕΝΙΚΟ, ΜΑΓΟΥΛΑ, ΜΕΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΜΕΣΟΧΩΡΙ, ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΠΡΑΙΤΩΡΙ, ΣΥΚΕΑ

 

  • 00 – 11.30

ΑΓΙΟΝΕΡΙ, ΑΘΗΝΑ, ΑΚΡΗ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ, ΒΑΛΑΝΙΔΑ, ΓΕΡΑΝΕΙΑ, ΓΙΑΝΝΩΤΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΡΑΝΕΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΛΟΥΤΡΟ, ΦΑΛΑΝΗ

 

 

  • 30 – 12.30

ΑΕΤΟΡΑΧΗ, ΑΖΩΡΟΣ, ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ, ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗ, ΔΟΛΙΧΗ, ΔΡΥΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΡΥΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΣ

 

  • 00 – 13.00

ΛΙΒΑΔΙ, ΛΟΦΟΣ, ΛΥΚΟΥΔΙ, ΜΗΛΕΑ, ΜΙΚΡ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΠΥΘΙΟ, ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ, ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ, ΣΥΚΑΜΙΝΕΑ, ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΗ

 

  • 00 – 16.30

ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

 

Η ενημέρωση των ωφελουμένων θα γίνει με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τους τηλέφωνα.

 

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο ΤΕΒΑ και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κα Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη στα τηλέφωνα 2493025440 και 6945591722.

 

 

Previous ArticleNext Article