Λάρισα

Δημήτρης Σοφολόγης: Την Κυριακή ψηφίζουμε ξεκάθαρα με κριτήριο ποιος ή ποιοι είναι σε θέση να αναλάβουν τον δύσκολο ρόλο της ανασυγκρότησης του τόπου μας

Έχοντας διανύσει 19 χρόνια επαγγελματικής ζωής και 16 χρόνια συνδικαλιστικής δράσης στον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων της οποίας έχω ακόμη την ευθύνη, αποφάσισα, αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση, να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με την “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών” του νυν Περιφερειάρχη, κι εκ νέου υποψηφίου, Κώστα Αγοραστού.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τις υπηρεσίες της και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη πολλές φορές από την αρχή της θητείας του το 2010 μέσω των οργάνων των γεωπόνων που εκπροσωπούσα, έχοντας πάντοτε ως σκοπό την επίλυση των προβλημάτων των Θεσσαλών αγροτών και κτηνοτρόφων καθώς και του γεωπονικού κλάδου.

Σήμερα, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, η Θεσσαλία μας δυστυχώς βρίσκεται αντιμέτωπη με τις τραγικές συνέ­πειες πρωτόγνωρων και καταστροφικών πλημμυρών, που βύθισαν τη γη της, την παραγωγή και πολλούς οικισμούς της σε τόνους νερού, λάσπης και φερτών υλικών.

Είμαι πεπεισμένος ότι με την εκλογή του Κώστα Αγοραστού ξανά στη θέση του Περιφερειάρχη, με την δική μου παρουσία στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο και με όλα τα μέλη του, ότι αυτήν η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί θα αντιμετωπιστεί έτσι ώστε οι συνέπειες των πλημμυρών να μετριαστούν και το συντομότερο δυνατό οι πληγές να επουλωθούν.

Ήδη από μέρους μου προτάθηκε και έγινε γενικά αποδεκτό ένα πακέτο μέτρων που βρίσκεται σε ακριβώς αυτήν την κατεύθυνση. Μέτρα που αν προχωρήσει η κυβέρνηση, είναι σίγουρο ότι θα δώσουν πραγματικές λύσεις στα προβλήματα που έχουν ανακύψει.

Προσωπικός μου στόχος, σκοπός και προσωπικό μου στοίχημα είναι μέσα από τα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου, να κάνω τα αδύνατα δυνατά, ώστε να δούμε την Θεσσαλία πολύ γρήγορα περισσότερο δυνατή παραγωγικά και από πριν.

Την Κυριακή, λοιπόν, ψηφίζουμε ξεκάθαρα με κριτήριο ποιος ή ποιοι είναι σε θέση να αναλάβουν τον δύσκολο ρόλο της ανασυγκρότησης του τόπου… Επιλέγουμε αυτούς που όλα τα προηγούμενα χρόνια με τις θέσεις τους, τους διεκδικητικούς τους αγώνες, τις προτάσεις τους, απέδειξαν ότι μπορούν να τραβήξουν μπρος στα δύσκολα.

Σοφολόγης Δημήτρης,
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό

Previous ArticleNext Article