Ελασσόνα

Διάρρηξη στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στα Κοιμητήρια Ελασσόνας

Διάρρηξη από άγνωστους για την ώρα δράστη η δράστες σημειώθηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στα Κοιμητήρια της Ελασσόνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιερόσυλοι παραβίασαν είσοδο του Ναού(…όχι την κεντρική) και εισήλθαν στο εσωτερικό του, κατευθύνθηκαν στο «κλειδωμένο» «παγκάρι», όπου το παραβίασαν και αφαίρεσαν άγνωστο ποσό χρημάτων, που προέρχονταν από κεριά συγγενών κεκοιμημένων και προσκυνητών.
Νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο υπεύθυνος φροντιστής του χώρου του Κοιμητηρίου Γιώργος Λουτριώτης και ο αρχιερατικός επίτροπος της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος – πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Παπαγεωργίου έκπληκτοι διαπίστωσαν την παραβίαση του χώρου και τη διάρρηξη. Αμέσως, ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας. Στη συνέχεια, κλιμάκιο της σήμανσης βρέθηκε στο χώρο, προκειμένου να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.
Πιθανολογείται πως η διάρρηξη στον Κοιμητηριακό Ναό της Ελασσόνας έγινε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής η τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Προανάκριση για το ασυνήθιστο στην περιοχή συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, που εξετάζει με προσοχή κάθε πτυχή του για να οδηγηθεί στην αποκάλυψη και σύλληψη του δράστη η των δραστών.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία – Γ. Μουκίδης
Previous ArticleNext Article