Λάρισα

Διακρίσεις για την ΟΛΥΜΠΟΣ στα Healthy Diet Awards 2022!

Η ΟΛΥΜΠΟΣανταποκρινόμενη στις τάσεις της αγοράς για φυσικά, αυθεντικά και υγιεινά προϊόντα, ανοίγει νέους δρόμους με την καθιέρωση καινοτόμων διατροφικών προτάσεων που ικανοποιούν ιδανικά τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες.

Στον τρίτο κατά σειρά διαγωνισμό των Healthy Diet Awards βραβεύτηκαν για ακόμη μια χρονιά προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ, τα οποία ξεχώρισαν με βάση τα συστατικά, τη διαδικασία παραγωγής, τη διατροφική αξία και την καινοτομία τους. Τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ που διακρίθηκαν είναι:

το ΚεφίρΟΛΥΜΠΟΣ 1% 500ml(GOLDβραβείοστην κατηγορία Milk)

ησειράΟΛΥΜΠΟΣπαγωμένοΤσάιτουβουνούχωρίςθερμίδες (GOLD / PLATINUMβραβείοστηνκατηγορίαLightBeverageProducts),

τα φυτικά ροφήματα ΚΑΡΠΟΣΒΡΩΜΗ(BRONZEβραβείοστην κατηγορία PlantBasedBeverageProducts),

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την ΟΛΥΜΠΟΣ να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες της για ανάπτυξη και παραγωγή υγιεινών διατροφικών προτάσεων.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, πιστή στη φιλοσοφία της για ελληνικά φυσικά προϊόντα, τα οποία προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, συνεχίζει στον δρόμο της καινοτομίας και της κορυφαίας ποιότητας, με το βλέμμα της πάντα στην ελληνική οικογένεια.

Δέσμευση της ΟΛΥΜΠΟΣ είναι να συνεχίσει και στο μέλλον να παράγει προϊόντα προστιθέμενης αξίας, αξιοποιώντας τα αγαθά που απλόχερα προσφέρει η ελληνική φύση.

Previous ArticleNext Article